Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΙΝΗ 11 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ

No Comments Share:

11 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει για 3 αυγά

 Ο Γιγίτ Εργκιούν ο οποίος συνελήφθη την μέρα που επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Γκιουλ το Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, διότι σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν στην τσάντα του τρία αυγά, αντιμετωπίζει μήνυση με την οποία ζητείται η τιμωρία του με 44 μήνες για κάθε αυγό.

Ο Γιγίτ που συνελήφθη όταν βρέθηκαν τα αυγά κατά τις έρευνες που γινόταν στα πλαίσια των αυξημένων μέτρων ασφαλείας, εν όψει του ερχομού του Γκιουλ στο πανεπιστήμιο, αντιμετωπίζει ποινή 11 ετών φυλάκισης.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα με τον φοιτητή του πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης Γιγίτ Εργκίν, μας είπε πως την μέρα του περιστατικού ήθελε να πετάξει αυγά στον Αμπντουλλάχ Γκιουλ αλλά κατά τον έλεγχο που της έγινε στον δεύτερο κλοιό των αστυνομικών τον συνέλαβαν λόγω των αβγών που βρέθηκαν στην τσάντα του.

Η Εργκιούν αναφέρει ότι είναι πολύ βαριά η ποινή των 44 μηνών για κάθε αυγό που δεν πετάχτηκε αλλά βρέθηκε στην τσάντα του και αναφέρει πως σε μια χώρα όπου συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι, συγγραφείς, αυξάνονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε βάρος του KCK και απαγορεύονται ακόμη και ανέκδοτα βιβλία, αυξάνονται πλέον αυτού του τύπου τα κωμικά αιτήματα για ποινές.

Ο Εργκιούν λέει πως δεν θέλει τους ΑΚΠλήδες στο πανεπιστήμιο και ότι θα συνεχίσει να τους υποδέχεται με αυγά.

Εφ. Μπιργκιούν 23-1-2012

Previous Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *