Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ…

0 σχόλια Share:

 

O Τουρκικός Αγωγός δεν θα περάσει από την Ελλάδα αλλά από την Βουλγαρία

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη προέκυψε  σχετικά με τον Τουρκικό Αγωγό, που εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά στην βιτρίνα του κόσμου, με την τελετή στην οποία μετείχαν την περασμένη Δυετέρα  στην Κωνσταντινούπολη οι Ερντογάν και Πούτιν.

………………………….

Ανακοινώθηκ ως μετά από τον πρώτο αγωγό που θα παράσχει αέριο στην Τουρκία, αποσαφηνίστηκε και η διαρομή που θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγωγός που θα φτάσει στην Ευρώπη. Έτσι διαμέσου της Τουρκίας ο αγωγό θα περάσει μέσα από την Βουυλγαρία και όχι από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kommersant , ο δεύτερος αγωγός  θα εισέλθει στην ανατολική Ευρώπη διαμέσου Βουλγαρίας-Σερβίας-Ουγγαρίας και Σλοβακίας. Σχολιάζεται πως όλες αυτές οι χώρες υποστηρίζουν την φιλία και την συνεργασία της Ε.Ε. με την Ρωσία και υπερασπίζονται την άρση των κυρώσεων. Μετά αππό την Σλοβακία, ο αγωγός θεωρητικά μπορεί να φτάσει ως την Αυστρία.

Καταγράφεται πως πλέον δεν υπάρχει πια η δεύτερη εναλλακτική που ήταν Ελλάδα-Βαλκάνια-Νότια Ιταλία. Τον τελευταίο καιρό με τις διαφωνίες ανάμεσα στις εκκλησίες, είχαν αρχίσει να αναζωπυρώνονται τα πολιτικά θέματα.

…………….

https://www.sondakika.com/haber/haber-turk-akimi-yunanistan-yerine-bulgaristan-dan-11464565/

23/11/2018

Σχ: Διαβάσαμε πως ο Τσίπρας προσπαθούσε λέει να περάσει ο αγωγός από Ελλάδα. Καλά πρώτα υπακούοντας his masters voice απελαύνουμε με γελοίες δικαιολογίες Ρώσους διπλωμάτες και από την άλλη τους ζητάμε να περάσει ο αγωγός από Ελλάδα;

Κι αυτοί γιατί να το κάνουν, για την ομορφιά μας;

Previous Article

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ !

Next Article

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *