Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

No Comments Share:

Ο υπουργός Τσαβούσογλου δέχθηκε τον πρέσβη Λουκάκη

mevlut lukakis

Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Τσαβούσογλου δέχτηκε στο κτίριο του υπουργείου τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα Κυριάκο Λουκάκη.

Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανέφερε πως η Ελλάδα στηρίζει πλήρως την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και δήλωσε πως ¨Επιθυμούμε κατά την διάρκεια της ελληνικής προεδρίας να ανοίξει τουλάχιστον ένα ή και περισσότερα κεφάλαια ενταξιακών διαπραγματεύσεων¨.

Ο Τσαβούσογλου στην ομιλία που έκανε κατά την υποδοχή υπενθύμισε πως η Ελλάδα την 1/1  ανέλαβε την προεδρία της Ε.Ε. και ανέφερε πως ¨Η Ελλάδα στα τελευταία 10 χρόνια παρείχε πλήρη στήριξη στην ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας. Υπό όλες τις συνθήκες παρείχε στήριξη¨. Ο Τσαβούσογλου εξέφρασε την ελπίδα η στήριξη αυτή να συνεχιστεί και κατά την διάρκεια της ελληνική προεδρίας και δήλωσε : ¨Επιθυμούμε αυτή η στήριξη να φανεί και με απτά βήματα, όπως με το άνοιγμα κάποιων κεφαλαίων των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Πρώτα ο Θεός επιθυμούμε στην προεδρία της Ελλάδας να ανοίξει τουλάχιστον ένα ή και περισσότερα κεφάλαια¨.

………………..

Ο πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Λουκάκης, συνεχάρη τον Τσαβούσογλου για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, και ανέφερε πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Εφ. Μπιρλίκ 2/1/2014

Σχ : Να υπενθυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν ο Ερντογάν για πολλοστή φορά δήλωσε πως ¨Δεν υπάρχει κράτος  Κύπρος¨. Εμείς βέβαια ¨σταθεροί στην πολιτική μας¨. Γιατί ; Είναι μονόδρομος αυτή η στήριξη ; 

Previous Article

ΟΙ …ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ !

Next Article

ΤΟ ¨ΣΟΥΣΟΥΡΛΟΥΚ¨ ΤΟΥ ΑΚΡ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *