Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικό ΥΠΕΞ : ¨Τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο δεν πρέπει να επεκταθούν μονομερώς¨

1 Comment Share:

H επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας στο Ιόνιο πέλαγος, φτάνει μέχρι τον νότο της χερσονήσου της Πελοποννήσου και υπό κανένα τρόπο δεν επηρεάζει το Αιγαίο πέλαγος.

Η Τουρκία διαθέτει ζωτικά δικαιώματα και συμφέροντα στην ημίκλειστη θάλασσα του Αιγαίου, όπου επικρατούν ειδικές γεωγραφικές περιστάσεις. H θέση της Τουρκίας πως τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο δεν πρέπει να επεκταθούν μονομερώς με τρόπο που να περιορίζουν την  ελευθερία της ναυσιπλοΐας και την πρόσβαση στις ανοιχτές θάλασσες τόσο της Τουρκίας όσο και τρίτων χωρών, είναι γνωστή σε όλους.

Η θέση μας παραμένει απαράλλαχτη

http://www.mfa.gov.tr/sc_-2_-yunanistan-in-iyon-denizinde-karasulari-genisligini-12-deniz-miline-cikarmasi-ve-yunanistan-db-nin-beyanlari-hk-sc.tr.mfa

20/1/2021

Σχ. : Ο εύγλωττος χάρτης που δημοσιεύουμε δεν είναι από την ανάρτηση του τουρκικού υπουργείου, αλλά τον κοινοποιούμε για να δείξουμε πόσο σημαντικό θα ήταν αν γίνει η επέκταση των χωρικών μας υδάτων. 

Previous Article

Απόστρατος ναύαρχος Γκιουρντενίζ : ¨Κακομαθημένη και ασυμβίβαστη η στάση της Ελλάδας¨

Next Article

¨Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί και όλοι μαζί θα είμαστε Τουουουουρκία !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Θυμόμαστε όλοι βέβαια τι έγραφαν όταν κίνησε το ζήτημα ο Τσίπρας. ‘Η Τουρκία αντέδρασε η Ελλάδα φοβήθηκε’ έγραφαν. Που είναι η φοβέρα σας τώρα; Οέο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *