Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8

No Comments Share:

Δηλώσεις Μπόζνταγ για την απόφαση της Ελλάδας περί πραξικοπηματιών

588b702ec44ad

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης τη μη έκδοση των 8 πραξικοπηματιών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ/PDY χαρακτήρισε άδικη και πολιτικήΟ υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μπόζνταγ σημείωσε ότι η απόφαση της Ελλάδας για τη μη έκδοση των 8 πραξικοπηματιών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ/PDY μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου που κατέφυγαν στην Ελλάδα είναι άδικη και πολιτικού περιεχομένου.

Ο κ. Μπόζνταγ ανέφερε ότι η απόφαση της Ελλάδας προκάλεσε μεγάλα και μακροπρόθεσμα προβλήματα που είναι δύσκολα να διορθωθούν ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα σχετικά με τους πραξικοπηματίες αν και η απόφαση είναι δικαστική.

Τέλος ανέφερε ότι η απόφαση των δικαστικών αρχών της Ελλάδας είναι άδικη και λανθασμένη και δεν μπορεί να εξηγηθεί με καμιά νομική αιτιολόγηση. Ο ίδιος έκανε έκκληση στην Ελλάδα να εγκαταλείψει αυτή την απόφαση και να προχωρήσει στην έκδοση των πραξικοπηματιών.

http://www.trt.net.tr/greek/tourkia/2017/01/27/deloseis-mpozntag-gia-ten-apophase-tes-elladas-peri-praxikopemation-660703

27/1/2017

Previous Article

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ S&P

Next Article

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *