Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

No Comments Share:

 

Διαμαρτυρία στην Γερμανία κατά της Ελλάδας που αγκαλιάζει τα μέλη της FETO
 

Διαμαρτυρία έγινε μπροστά στο ελληνικό προξενείο του Ντίσελντορφ στην Γερμανία, λόγω του δικαιώματος ασύλου που η Ελλάδα παραχώρησε σε μέλη της Τρομοκρατικής Οργάνωσης του Γκιουλεν  (FETO).
Oι διαδηλωτές κρατώντας τουρκικές σημαίες ήρθαν μπροστά στο προξενείο και άφησαν μαύρο στεφάνι που έγραφε  ¨ανάθεμα στους υποστηρικτές των πραξικοπηματιών¨.

Την διαμαρτυρία οργάνωσε η πρωτοβουλία με την ονομασία ¨Λάτρεις της Τουρκίας – Βούπερταλ¨ και σε δήλωση που έκανε στο πρακτορείο Αναντολού ο εκπρόσωπος της ο Μουράτ Γκιουνές είπε πως θέλουν καλές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά πότε δεν πρόκειται να αποδεχτούν το ότι αγκάλιασαν τους πραξικοπηματίες.

Ο Γκιουνές είπε : ¨Θέλουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά για αυτό πρέπει να σταματήσει να μας προκαλεί με πολεμικά σκάφη και αεροπλάνα. Ιδιαίτερα μην στηρίζετε τους δολοφόνους και πραξικοπηματίες-μέλη της FETO. Θελήσαμε να πούμε στην Ελλάδα πως με αυτή την απόφαση ¨Το αίμα των 249 μαρτύρων είναι στα χέρια σου¨.

Οι διαδηλωτές φώναξαν το σύνθημα ¨Ελλάδα μην τα χάνεις, μην δοκιμάζεις την υπομονή μας¨ ενώ κρατούσαν πανό που έγραφε ¨Σταμάτα την αντιτουρκική πολιτική¨.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/fetoculere-siginma-hakki-veren-yunanistan-almanyada-protesto-edildi/1162297

31/5/2018

Σχ: Προσέξτε την υποκρισία των τουρκόψυχων εκεί. Η Γερμανία αυτή την στιγμή είναι η χώρα όπου έχουν καταφύγει εκατοντάδες Τούρκοι πρώην στρατιωτικοί οι οποίοι πιθανώς είχαν εμπλοκή στην απόπειρα πραξικοπήματος. Η Γερμανία δεν έχει δώσει ΚΑΝΕΝΑΝ εξ αυτών στην Τουρκία που τους ζητά. Και αντί οι τουρκόψυχοι να διαμαρτυρηθούνε κατά της Γερμανίας κυρίως, κάνουν θόρυβο κατά της Ελλάδας για τα 9 άτομα…

Είναι προφανές πως κάνουν ότι  ¨τους παίρνει¨…

Previous Article

TO ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Next Article

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *