Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βουλευτής του ΑΚΡ : ¨Η Ελλάδα είναι πρόβλημα της Ευρώπης¨…

No Comments Share:

Κείμνεο του ιστολόγιου 22/1/2021

Στο προχτεσινό συνέδριο της κομματικής οργάνωσης του Τσανάκκαλε, μεταξύ άλλων μίλησε και ο αντιπρόεδρος του κόμματος ο Ντεμιρόζ, που μεταξύ άλλων είπε τα εξής :  ¨Αλλά δυστυχώς εμάς επί 60 χρόνια μας έχουν στο περίμενε στην πόρτα. Τους έχουμε μήπως ανάγκη; Ποτέ ! Η οικονομία της Τουρκίας είναι μήπως χειρότερη από αυτήν της Κύπρου, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας ή της Ρουμανίας ;  Συγκεντρώστε το ακαθάριστο εθνικό εισόδημα 15 χωρών και πάλι δεν μπορούν να φτάσουν το μέγεθος της οικονομίας της Τουρκίας. Αλλά δεν μας παίρνουν. Γιατί ; Διότι είναι διαφορετική η κουλτούρα μας. Αλλά θα δουν αυτοί. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 5 εκατομμύρια εργαζόμενους ανθρώπους μας. Θα χρειαστούν την Τουρκία.¨

Προφανώς εννοεί όπως εννοεί πως η ΕΕ θα χρειαστεί την Τουρκία με τον τρόπο που οι καταστηματάρχες, χρειάζονται αυτούς που τους πουλάνε προστασία…
……
Στο συνέδριο μετείχε και ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ΑΚΡ Μπουλέντ Τουράν, ο οποίος κατηγόρησε τη στάση της Ελλάδας κατά των μεταναστών.
Ο Τουράν είπε: “Η Ελλάδα δυστυχώς βουλιάζει τις βάρκες των μεταναστών στα νερά του Αιγαίου και στο σκοτάδι της νύχτας τους σπρώχνει στα κρύα νερά. Η Ελλάδα αποτελεί πρόβλημα της Ευρώπης. Η Ευρώπη έχει ένα πρόβλημα κράτους ανελέητου και αποκομμένου από τις ανθρωπιστικές αξίες. Όταν η Ελλάδα εν μέσω νυχτός  σπρώχνει στο θάνατο και στα κρύα νερά, γέρους, γυναίκες, νέους, ηλικιωμένους και μωρά, υπάρχουν εκεί οι αστυνομικοί και στρατιωτικοί μας, που υψώνουν τη φωνή τους και τους κάνουν έκκληση να μην το κάνουν.  Ενώ αυτοί στέλνουν τους ανθρώπους εκείνους στο θάνατο, υπάρχει μία Τουρκία η οποία αν και δεν είναι καθήκον της, τους παίρνει από τα χωρικά ύδατα και τους στέλνει υγιείς στην πατρίδα τους. Αυτό είναι που μας αρμόζει. Την ώρα που η Ελλάδα στην ίδια τη χώρα της, συνεχίζεις με μία πολιτική ρηχής αντίληψης, να μην αποδίδει τα δικαιώματα στους ίδιους τους πολίτες της στη δυτική Θράκη, υπάρχει το παράδειγμα μιας Τουρκίας η οποία προσπαθεί να είναι ελπίδα για όλο τον κόσμο εκτείνοντας τα φτερά της στους καταπιεσμένους.”

Μα αφού είναι τόσο καλά στην Τουρκία οι μετανάστες γιατί άραγε ρισκάρουν και φεύγουν από εκείνον τον παράδεισο ;..

Αυτό δε με την Τουρκία που ανοίγει τα φτερά της στους καταπιεσμένους, σίγουρα το έγραφε σε εκθέσεις και του άρεσε σαν φράση.

Αλήθεια τον Χραντ Ντινκ και την Ταϊμπέτ Ινάν τους ¨σκέπασε με τις φτερούγες¨της η Τουρκία ;….

Πηγή :
https://www.haberler.com/ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-vedat-demiroz-ab-13878579-haberi/

Previous Article

¨Έθνη που δεν στηρίζουν την γλώσσα τους, είναι καταδικασμένα  να ανατραπούν από τους ανέμους¨

Next Article

¨Βασιλιάς εμπορίου ναρκωτικών ο υπουργός Σοϊλού¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *