Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΛΑ …ΤΙΝΩΝ ; !

No Comments Share:

Τσουβάλιασμα και πίσω αλλά …τίνων;!

tourkoi_stratiotikoi

Αυτή η υπόθεση των 8 φυγάδων στην Αλεξανδρούπολη αρχίζει να έχει και πλάκα. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου αντιλήφθηκαν ότι οι τρεις δικηγόροι που ήρθαν από την Τουρκία ήταν σε ρόλο χαφιέ, για να το πούμε λαϊκά. Όχι μόνο ζήτησαν (χωρίς αποτέλεσμα) επισήμως τα στοιχεία των κατηγορουμένων αλλά κι όταν προσπάθησαν να τα καταγράψουν κατά την εκφώνησή τους στο ακροατήριο, δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα σήμερα στην τοπική τουρκόφωνη Rodop Ruzgari διαμαρτυρήθηκαν ότι εκφωνήθηκαν χαμηλόφωνα!
Αναρωτιέμαι λοιπόν: αν πράγματι η Τουρκία δεν διαθέτει τα στοιχεία των 8 φυγάδων – ακούγεται ότι κι άλλοι στρατιωτικοί ήρθανε στην Ελλάδα παράνομα και ανώνυμα – τότε ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ αναφέρεται η ρηματική της διακοίνωση; Μήπως πρόκειται για ένα χαρτί χωρίς την παραμικρή ισχύ;

Ας το δώσει στην δημοσιότητα το ΥΠΕΞ ώστε να δούμε αν και κατά πόσον είναι έγκυρο και για ποιο ακριβώς αδίκημα και με ποια στοιχεία ζητάει την έκδοση των 8 ο φασιστογείτονας. Όπως είπε και ο Κέρι ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, θέλουμε στοιχεία, όχι ισχυρισμούς. Πόσο μάλλον όταν κι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν κολλάνε ούτε καν συγκεκριμένα πρόσωπα!

Πριν κάνει ΚΑΙ αυτήν την κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ, φτύνοντας την μέχρι χθες ιστορία του στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ας βρει τουλάχιστον έναν νομιμοποιητικό φερετζέ.

Αντιφωνητής — Κώστας Καραίσκος

Previous Article

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ¨

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *