Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πολύ καλές οι πωλήσεις τουρκικών γεωργικών εργαλείων στην Ελλάδα…

1 Comment Share:

O Χαλίτ Ουνλού- πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου του φημισμένου ομίλου UNLU, πού δραστηριοποιείται στην Μανίσα … τονίζοντας τα προβλήματα που υπήρξαν λόγω πανδημίας στις εισαγωγές και τις εξαγωγές,  αναφέρθηκε στο πώς μπορούν αυτά να ξεπεραστούν.

……….

¨Μπορώ να πω πως στόχος μας είναι διαμέσου των μεγάλων στόχων να επιφέρουμε ακόμα μεγαλύτερο όφελος στην κοινωνία και το κράτος μας. Εντός πέντε ετών επιθυμούμε να έχουμε πολύ περισσότερες πωλήσεις σε χώρες όπως  Μολδαβία, Ρωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία. Oι πωλήσεις που είχαμε σε αυτές τις χώρες ήταν πολύ καλές. Ή πανδημία έγινε αιτία για πτώση στις πωλήσεις αλλά εμείς αυτή την περίοδο την αξιοποιήσαμε, με μία επένδυση 30 εκατομμυρίων λιρών στο πεδίο των αυτοματισμών”.

………….

“Tarım makineleri ekonomik büyümenin baş destekleyicisi” – Ekonomi

11/11/2020

Σχ. : Αγοράζουμε δηλαδή γεωργικά εργαλεία για να καλλιεργήσουμε την γη μας που  εποφθαλμιά αυτός που μας πουλάει τα μηχανήματα ! 

Π.χ. μένεις στην Λέσβο. Και αγοράζεις γεωργικά εργαλεία από την Τουρκία, από την χώρα που έχει στήσει αποβατικά σκάφη απέναντι από το νησί σου ; 

Μήπως είσαι @@@@@ας ; 

Previous Article

Πασινιάν : ¨Αν συνεχιζόταν ο πόλεμος θα περικυκλώνονταν χιλιάδες στρατιώτες μας¨

Next Article

Επίθεση τουρκόψυχης εφημερίδας της Θράκης στον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *