Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ

No Comments Share:

Στις προσπάθειες για επίλυση στην Κύπρο, το ποδόσφαιρο ξεπέρασε την πολιτική

page_kibristaki-cozum-cabalarinda-futbol-siyasetin-onune-gecti_053036366

Τουρκοκυπριακή και ελληνοκυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ετοιμάζονται να μετάσχουν σε διεθνείς αγώνες υπό μια στέγη.

Στην σύνοδο στην οποίο θα μετάσχουν σήμερα αρμόδιοι των UEFA και FIFA, θα αναζητηθεί φόρμουλα ώστε η τουρκοκυπριακή και η ελληνοκυπριακή ομοσπονδία να μετάσχουν σε διεθνείς αγώνες υπό μια στέγη.

……………..

Για αυτό τον λόγο θα συναντηθούνε στα κεντρικά της FIFA στη Ζυρίχη οι πρόεδροι της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Τις εργασίες τους θα στηρίξουν προσωπικά οι πρόεδροι των UEFA και FIFA.

Εάν βρεθεί μια φόρμουλα που θα αποδεχτούν οι δύο πλευρές, τότε οι Τουρκοκύπριοι ποδοσφαιριστές που τελούν υπό εμπάργκο, θα μπορέσουν να μετάσχουν σε διεθνείς αγώνες.

Το έγγραφο πάνω στο οποίο θα εργαστούν προβλέπει την συνέχιση με ανεξάρτητο τρόπο των δραστηριοτήτων των δύο ομοσπονδιών στο νησί, αλλά την μία και μόνη εκπροσώπηση του κυπριακού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο.

Το κείμενο της συμφωνίας που θα παρουσιαστεί στην ιστορική σύνοδο στα κεντρικά της FIFA, στόχος είναι να τεθεί ταυτόχρονα σε δημοψήφισμα στις γενικές συνελεύσεις των δύο ομοσπονδιών ποδοσφαίρου.

Η επίτευξη συμφωνίας στον αθλητισμό, αναφέρεται πως θα επιδράσει θετικά και στις διαπραγματεύσεις για την πολιτική λύση που αναμένεται να αρχίσουν κατά τις επόμενες εβδομάδες.

T24.com.tr 5/11/2013

Previous Article

ΑΥΞΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *