Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

No Comments Share:

Απειλή από τον υπουργό για το τουίτερ : Αν χρειαστεί θα κλείσει και το τουίτερ !

 

87
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών Ελβάν μιλώντας σχετικά με τις περιπτώσεις που το τουίτερ δεν δίνει προσωπικές πληροφορίες χρηστών είπε πως ¨Αποτελεί καθήκον μας να πάρουμε κάθε μέτρο. Εάν υπάρξει κάποια τέτοια κίνηση τότε θα γίνουν τα δέοντα, αν χρειαστεί θα κλείσει και το τουίτερ !


Ο βουλευτής Αττάλειας με το ΑΚΡ και πρώην υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών Λουτφί Ελβάν, μετείχε στην εκπομπή ¨Τι συμβαίνει¨ του TGRT και απάντησε στις ερωτήσεις του Μπατουχάν Γιασάρ.

Ο Ελβάν ανέφερε πως ¨Υπάρχει ας πούμε ένα περιστατικό τρομοκρατίας και ερευνάται το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό. Εάν λοιπόν ενώ υπάρχει η σχετική δικαστική απόφαση, σηκώνεται το τουίτερ και λέει τέτοια, εμείς λοιπόν θα πράξουμε τα δέοντα. Και τα δέοντα είναι να πάρουμε κάθε μέτρο προφύλαξης.  Θα πράξουμε ότι χρειάζεται στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Είανι απαράδεκτο όμως το τουίτερ να δείχνει μια τάση να προστατεύει την τρομοκρατική οργάνωση. Εάν υπάρξει κάποια τέτοια κίνηση τότε θα γίνουν τα δέοντα, αν χρειαστεί θα κλείσει και το τουίτερ

Haber.sol.org 15/10/2015

Σχ : Προφανώς ο κύριος ζητά να έχει άμεση πρόσβαση στο ποια είναι τα πραγματικά  στοιχεία του κάθε χρήστη στο τουίτερ.  

Previous Article

71 ΝΕΚΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Next Article

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *