Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΡΡΑΦ….

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ¨υπάλληλος Τεομάν¨ που συνέλαβε τον Σαρράφ με λαθραίο χρυσό, ¨έφυγε¨ για το τελωνείο Μαύρης Θάλασσας

Ο ¨υπάλληλος Τεομάν ο οποίος όταν μετά από την αστυνομική επιχείρηση της 17/12, στα ηχητικά που διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύφθηκε πως απέρριψε με επιμονή τις προτάσεις για ρουσφέτι, είχε ανακηρυχθεί ήρωας και τώρα έγινε υποδιευθυντής περιοχής τελωνείου Μαύρης Θάλασσας

Το όνομα του Τεομάν Τζοσκούν Ντουντάκ-υποδιευθυντή Φόρτων στο Αεροδρόμιο Ατατούρκ, ακούστηκε στα πλαίσια της έρευνας 17/12 και συγκεκριμένα στην συνομιλία μεταξύ Ριζά Σαρράφ και Ρουσάν Μπαγιάρ. Στα ηχητικά ο Σαράφ μιλώντας για το ότι ο Ντουντάκ δεν δέχεται ρουσφέτια, στενοχωριέται  λέγοντας πως  ¨Και τι δεν έκανα και τι δεν υποσχέθηκα. Όχι, όχι, ο άνθρωπος δεν τα παίρνει¨. Μετά από αυτή την συνομιλία, ο Ντουντάκ έγινε γνωστός στα σόσιλα μίντια ως ο ¨υπάλληλος Τεομαν¨-φαινόμενο.

Μετά από αυτό το περιστατικό ο Τεομάν Τζοσκούν Ντουντάκ, μετατέθηκε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρισκόταν στο Γκαζιάντεπ. Ο Ντουντάκ τότε είχε δηλώσει πως δεν είναι αληθής ο ισχυρισμός πως τον εξόρισαν και είχε πει πως ¨Διορίστηκα στο Γκαζιάντεπ διότι βάσει και της νομοθεσίας είχα συμπληρώσει τα 8 έτη. Το Γκαζιάντεπ είναι μια περιοχή στην οποία όλοι οι φίλοι μου θέλουν εθελοντικά να πάνε¨.

Όταν ο Σαρράφ είχε φέρει από την Γκάνα με πλαστά έγγραφα 1,5 τόνο χρυσού αξίας 64,5 εκ. $, χάρη στην δικογραφία  που σχημάτισε τότε ο ¨υπάλληλος Τεομάν¨, μπήκαν στο ταμείο του κράτους 57 εκ. λίρες.

Σύμφωνα με την είδηση του Μπορά Ερντίν από την εφημεριδα Σοζτσού, ο Ντουντάκ πλέον είναι υποδιευθυντής στην Διεύθυνση Τελωνείου Μαύρης Θάλασσας.

Sarraf’ın altınını sahte evraktan yakalayan ‘memur Teoman’ Karadeniz Gümrük’e ‘gitti’

6/1/2017

Previous Article

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ¨ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *