Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σεντάτ Πεκέρ: ΄Τον ένα τόνο κοκαΐνη τον πιάσατε, αλλά βρε αδερφέ σε ποιον πήγαινε αυτή; ¨

No Comments Share:

Αγαπητοί φίλοι αφού ο στολισμένος Σουλεϊμάν δεν διαφωτίζει την κοινή γνώμη σχετικά με τους πέντε τόνους κοκαΐνης που θα έφταναν στο λιμάνι της Σμύρνης επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω εγώ. Από την εισαγγελία Σμύρνης επικοινώνησαν με τη Διεύθυνση Ναρκωτικών της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα

Ενώ κανονικά πρέπει να απαντήσουν σε μισή ώρα το πολύ, αυτοί επικοινώνησαν μετά από τρεις ώρες. Ανέφεραν πως “Σχετικά με αυτό το θέμα κάναμε την εργασία ενημερώσαμε τους υψηλά ιστάμενους (υψηλά ιστάμενους προφανώς εννοεί τον στολισμένο Σοϊλού, ποιον άλλον θα εννοεί;)

Μετά από αυτό η εισαγγελία Σμύρνης κάνει τη δική της εργασία. Αλλά καθώς δεν έφτασαν αρκετές πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Εμπορίου, δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο αποτέλεσμα.

Στις ναυτιλιακές μεταφορές κάθε εμπορευματοκιβώτιο που φορτώνεται έχει και μία δήλωση φορτωτικής. Που αναφέρει σε ποια εταιρεία ανήκει, ποιος θα το παραλάβει και χωρίς αυτήν δεν φορτώνεται κανένα εμπορευματοκιβώτιο στο πλοίο. Στην Μερσίνα κατασχέθηκε ένας τόνος κοκαΐνης.

Από τη φορτωτική είναι σαφές ποια εταιρεία θα το παραλάμβανε. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε αλλά δεν έχει γίνει φανερό ποιος θα την παραλάμβανε. Δεν έχει συλληφθεί κάνεις. Πιάσαμε την κοκαΐνη, μπράβο σας καλά κάνατε. Αυτή η κοκαΐνη βρε αδερφέ σε ποιον πήγαινε, πού είναι αυτοί οι άνθρωποι ;

Η Κωνσταντινούπολη είναι η δεύτερη στον κόσμο σε κατανάλωση ναρκωτικών και τα Άδανα είναι η τρίτη πόλη στον κόσμο στην κατανάλωση. Αφού λοιπόν στολισμένες Σουλεϊμάν είσαι τόσο πετυχημένος και λες πως στην Ευρώπη δεν βρίσκουν ναρκωτικά να κάνουν χρήση, άρα φαίνεται πως πολλά πωλούνται στην Τουρκία.

Ε μα έτσι είναι πια, οι δύο στις τρεις πρώτες περιοχές στα ναρκωτικά στον κόσμο, είναι δικές μας.
. ….
Σοϊλού πραγματικά θα σε τρελάνω αλλά υπόσχομαι ότι μετά θα σε θεραπεύσω δωρεάν.

Σεντάτ Πεκέρ  19/6/2021

Σχ. Η Τουρκία είναι κράτος μαφία και όποιος αγνοεί αυτή την παράμετρο, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

Previous Article

Οικολογική λαίλαπα στο Ιρακινό Κουρδιστάν από τον τουρκικό στρατό

Next Article

Όρθια μπροστά στο τραίνο που ερχόταν….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *