Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δολοφονήθηκε ένας Αφγανός, απελάθηκαν 73 !

No Comments Share:

Μετά από την δολοφονία που συνέβη στην Σακάρια απελάθηκαν 73 Αφγανοί

Μετά από την δολοφονία ενός ατόμου αφγανικής καταγωγής στο Ταρακλι της Σακαριας, σε ελέγχους που έγιναν από αστυνομικές ομάδες συνελήφθησαν οι 73 άτομα αφγανικής καταγωγής που στάλθηκαν προς απέλαση στο Αλλοδαπών.

Πριν από τρεις μέρες ο αφγανικής καταγωγής Ζαμερ Ζαζαι, δολοφονήθηκε από τους φίλους του Φ.Α. και Φ.Μ. που του έκοψαν το λαιμό και τον πέταξαν στο ποτάμι. σχετικά με το περιστατικό συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο άτομα τα οποία και προφυλακίστηκαν. Μετά από το επεισόδιο αυτό κινητοποιήθηκαν μονάδες της διεύθυνσης αστυνομίας Σακαριας.
Αστυνομικές ομάδες στα πλαίσια της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και γαλήνης, πραγματοποίησαν ελέγχους στο σύνολο του νομού και συνέλαβαν 73 άτομα αφγανικής καταγωγής που εισήλθαν παράνομα στη χώρα και δεν διέθεταν άδεια παραμονής. Μετά από τις τυπικές διαδικασίες τα 73 αυτά άτομα στάλθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών προς απέλαση.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201908201039955994-sakaryada-yasanan-cinayet-olayi-sonrasi-73-afgan-sinir-disi-edildi/

20/8/2019

Σχ : Την ίδια στιγμή σε εμάς μετά από τις τελευταίες αλλαγές, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ και η δικαστική απέλαση ως ποινή… Δηλαδή κάνει π.χ. σκοτώνει ένας λαθρομετανάστης κάποιον και δεν υπάρχει πια η επιπρόσθετη στην φυλάκιση ποινή της δικαστικής απέλασης…

ΚΑΙ σε αυτό το σημείο πολύ καλά κάνουν οι Τούρκοι.  

Previous Article

Δάνειο από ρωσική τράπεζα στην ρωσική εταιρία που κατασκευάζει τον πυρηνικό σταθμό του Ακουγιού

Next Article

Νομάρχης : “Ο δικηγόρος χτυπούσε μόνος του το κεφάλι του”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *