Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νομάρχης : “Ο δικηγόρος χτυπούσε μόνος του το κεφάλι του”…

No Comments Share:

Νομάρχης: Δεν τον χτύπησαν οι αστυνομικοί, ο ίδιος χτύπησε κεφαλιά στο όχημα

Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Αλή Γερλικαγια δεν επέτρεψε να διεξαχθεί έρευνα για τους σωματοφύλακες του ΠτΔ που χτύπησαν τον δικηγόρο Σερτουγ Σουρενογλου.
Ο νομάρχης Γερλικαγια αναφορικά με τις πληγές στο πρόσωπο του δικηγόρου ισχυρίστηκε πως “Ενώ περίμενε εντός του οχήματος με το οποίο τον μετέφεραν, ο ίδιος χτύπησε το κεφάλι του σε σκληρά σημεία, προκαλώντας βλάβες στον εαυτο του” Επίσης ο νομάρχης (αν και αυτό δεν διακρίνεται στο βίντεο) υποστηρίζει πως ο Σουρενογλου μίλησε για “άθλια σκυλιά”, ενώ σχετικά με τον ισχυρισμό του δικηγόρου πως τον έβαλαν με το ζόρι να υπογράψει κατάθεση, αναφέρει πως “Λαμβανομένου υπόψη πως πρόκειται για έναν ώριμο και μορφωμένο άνθρωπο 35 ετών, είναι εντελώς αφύσικο ευρισκόμενος σε ένα μέρος με πολύ κόσμο όπως το ξενοδοχείο Çırağan να αισθάνθηκε πως βρίσκεται σε κίνδυνο και να υποχρεώθηκε έτσι να την υπογράψει”.
Ο Σουρενογλου θα προσβάλει την απόφαση αυτή στο περιφερειακό διοικητικό δικαστήριο Κωνσταντινούπολης. Επίσης έγινε γνωστό πως η Ένωση δικηγόρων Τουρκίας θα υποβάλει ένσταση στην απόφαση του νομάρχη που δεν επέτρεψε να διεξαχθεί έρευνα και θα υποβάλει μήνυση στο διοικητικό δικαστήριο.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/1540996/Vali__Polisler_dovmedi__araca_kafa_atti.html
20/8/2019

Σχ : Το περιστατικό έχει ως εξής: Γινόταν γάμος στο ξενοδοχείο παρουσία του Ερντογάν. Και είχαν κλείσει για πολύ ώρα τους γύρω δρόμους. Ο εν λόγω δικηγόρος διαμαρτυρήθηκε επιεδή ήταν παγιδευμένος για πολύ ώρα στο αυτοκίνητο του και τα “μαντροσκυλα” του Ταγίπ τον έκαναν “μαύρο”.

Και φυσικά ο νομάρχης δεν επιτρέπει την διεξαγωγή έρευνας σε βάρος τους. Στην Τουρκία χρειάζεται η άδεια του νομάρχη για την διεξαγωγή έρευνας σε βάρος των μελών των δυνάμεων ασφαλείας…

Και για τα μέλη της ΜΙΤ χρειάζεται άδεια από την προεδρία της Δημοκρατίας…

Previous Article

Δολοφονήθηκε ένας Αφγανός, απελάθηκαν 73 !

Next Article

Φωτογραφίες από την επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας κατά των Κούρδων που διαμαρτυρόταν για τον διορισμό επιτρόπων στους δήμους

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *