Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥΣ !

No Comments Share:

54 χιλιάδες λίρες πρόστιμο στην οικογένεια του Τζεμ Αϊγκούν !

Στην δίκη που διεξήχθη σε βάρος μελών της οικογένειας του Τζεμ Αϊγκούν, ο οποίος είχε σκοτωθεί από αστυνομικούς όταν δεν υπάκουσε σε σήμα στοπ των αστυνομικών, παρά το ότι ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τους, το δικαστήριο επέβαλε ποινή.

Ολοκληρώθηκε η δίκη των 6 αδερφών, ενός ανιψιού και του γαμπρού, οι οποίοι εδάρησαν από αστυνομικούς όταν θέλησαν να διαμαρτυρηθούν μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Άγκυρας, για την δολοφονία του Τζεμ Αϊγκούν. Στα μέλη της οικογένειας συνολικά επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 54.480 λίρες.

Τα μέλη της οικογένειας κατηγορούσαν τους δύο αστυνομικούς που κρατούνταν στο κρατητήριο της αστυνομίας για ¨απόπειρα ανθρωποκτονίας¨. Τα μέλη της οικογένειας αντιμετώπιζαν ποινή από 58 χρόνια φυλάκισης ο καθένας , για φθορά δημόσιας περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής και προβολή.

…………….

Ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων. Το δικαστήριο έκρινε ως αθώους ανιψιό και γαμπρό. Σε κάθε μία από τις αδερφές επιβλήθηκε πρόστιμο 9.080 λιρών για προσβολή και τραυματισμό του αστυνομικού στην πύλη της αστυνομίας. Έτσι συνολικά θα πληρώσουν πρόστιμο 54.480 λίρες. Το δικαστήριο μάλιστα δεν έκρινε σκόπιμο να ανασταλεί η επιβολή της ποινής.

Σχετικά με τους δύο αστυνομικούς που σκότωσαν τον Τζεμ Αϊγκούν, για τον μεν ένα η εισαγγελία έκρινε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για άσκηση δίωξης ενώ στον άλλο άσκησε δίωξη για δολοφονία εξ αμελείας με ποινή 2-2,5 χρόνια.

Εφ. Μπιργκιούν 14/3/2013

Previous Article

ΠΕΡΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

Next Article

ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *