Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ

No Comments Share:

¨Την βόμβα μπροστά στο σπίτι του Οτζαλάν την έβαλε ο Γεσίλ¨

Πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής της ΜΙΤ Μεχμέτ Εϊμούρ : ¨Την βόμβα μπροστά στο σπίτι του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν την είχε βάλει ο Γεσίλ¨.

Ο γνωστός και ως μαύρο κουτί της ΜΙΤ πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής Μεχμέτ Εϊμούρ, ανέφερε πως την βόμβα μπροστά στο σπίτι του επικεφαλής του ΠΚΚ Οτζαλάν στη Συρία την είχε βάλει ο Γεσίλ

Ο Εϊμούρ απαντώντας στις ερωτήσεις των Οζάι Σεντίρ και Σεβιλάι Γιουκσελίρ στην εκπομπή ¨Πικρός καφές¨ στο κανάλι Beyaz TV, και ενώ είχε τεθεί το θέμα της έντασης των τελευταίων ημερών ανάμεσα σε δικαιοσύνη και ΜΙΤ, προέβη σε μια εντυπωσιακή δήλωση για σχετικά με την βομβιστική επίθεση που έγινε το 1996 σε βάρος του επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ Αμπντουλλάχ Οτζαλάν.

ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΕΣΙΛ

Ο Εϊμούρ όταν ρωτήθηκε από την Γιουκσελίρ ¨Την βόμβα στο σπίτι του Οτζαλάν εσείς την βάλατε ;¨, απάντησε πως δράστης του συγκεκριμένου περιστατικού ήταν ο Γεσίλ.

Ο Εϊμούρ τόνισε πως το επονομαζόμενο σπίτι, στην ουσία ήταν ένα στρατόπεδο και είπε :

Στην ουσία εμείς ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από τον Γεσίλ, επί μακρόν τον χρησιμοποιούσαμε. Το περιστατικό μάλιστα με την βόμβα μπροστά στο σπίτι του Οτζαλάν στη Συρία το είχε κάνει ο Γεσίλ.

Εφ.Ακσάμ 15-2-2012

Σχόλιο : Δηλαδή έχουμε εδώ έναν ανώτατο αξιωματούχο της ΜΙΤ να ομολογεί ότι χρησιμοποιούσε για πολύ καιρό τον πιο γνωστό δολοφόνο πολιτικών προσώπων στην Τουρκία. Ο οποίος παραμένει αγνώστου διαμονής, καταζητούμενος και ασύλληπτος….

 

Previous Article

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Next Article

ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *