Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΡΕΙ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

No Comments Share:

Θάνατος από σπρέι πιπεριού στο Καντίκιοϊ : Ο Σερντάρ Καντακάλ πέθανε

serda23

Μια ακόμη ψυχή πήραν οι έντονες αστυνομικές επιθέσεις με αέρια. Ο Σερντάρ Καντακάλ επηρεασθείς μετά από τρεις μέρες έντονης χρήσης σπρέι πιπεριού στο Καντικιοϊ , χτες το βράδυ έπαθε έμφραγμα και πέθανε.

Μια ζωή ακόμη στοίχισε το πνίξιμο του Καντίκιοϊ σε σπρέι πιπεριού τρεις μέρες τώρα. Ο 35 ετών Σερντάρ Καντακάλ ήταν καρδιοπαθής και τρεις μέρες τώρα παραπονιόταν για τα αέρια κοντά στο σπίτι του και στην δουλειά του.

Σύμφωνα με το κείμενο του από την Οdatv, και το σπίτι αλλά και η δουλειά του Καντακάλ που ήταν κοντά στον χώρο συναυλιών Shaft Bar ήταν από τις περιοχές όπου έγινε έντονη αστυνομική χρήση αερίων. Ο Καντακάλ που λόγω καρδιακής ανεπάρκειας έφερε μπαταρία στην καρδιά, παραπονιόταν συνεχώς στους φίλους του πως ανέπνεε αέρια.

Ο Καντακάλ δεν έπαιρνε μέρος στις διαδηλώσεις στο Καντίκιοϊ, αλλά καθώς υποχρεώνονταν να αναπνέει τα αέρια της αστυνομίας, χτες το βράδυ στο μαγαζί του έπαθε έμφραγμα. Οι φίλοι του τον μετέφεραν σε νοσοκομείο στο Καντίκιοϊ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

Ο φίλος του Σερντάρ Καντακάλ, ο μουσικός Χ.Τ. σχετικά με τον θάνατο του δήλωσε τα εξής :

¨Επί τρεις μέρες τώρα ο Σερντάρ υπέστη αέρια. Στο μέρος όπου βρισκόταν το σπίτι του και το μαγαζί του, συνεχώς πετούσαν δακρυγόνα. Ο Σερντάρ ήταν καρδιοπαθής. Σε όλους μας, συνεχώς μας έλεγε πως ¨Πεθαίνω, είμαι πολύ άσχημα¨. Σε όλους τους φίλους περιέγραφε πως επηρεαζόταν άσχημα από τα αέρια. Και καθώς δεν ήταν άτομο που μετείχε στις διαδηλώσεις, εντέλει πήγε στο μαγαζί του και εκεί κατέρρευσε. Στην ζωή του είχε τρία πράματα. Την σύζυγο του, την δουλειά του και την μηχανή του. Δεν έπρεπε να πεθάνει.

………….

Haber.sol.org 14/9/2013

Previous Article

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ — ¨ΑΔΕΡΦΩΝ¨ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *