Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 19/6/2012

Έχουμε αναφερθεί επανειλλημένα στον αλυτρωτικό ρόλο που παίζουν σε βάρος της ελληνικής Θράκης οι διάφοροι σύλλογοι των Τούρκων που ζούνε είτε στην Τουρκία είτε στην Ευρώπη. Με δεδομένη λοιπόν την ανάρτηση της σημαίας της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ στα γραφεία αρκετών εξ αυτών στα γραφεία τους σήμερα σας παρουσιάζουμε δύο ακόμη εικόνες και σας καλούμε να τις  συγκρίνετε με τα χρώματα  της ¨σημαίας¨  αυτής….

Η παραπάνω αφίσα που βλέπετε, παρουσιάζει το νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Δείτε τα χρώματα και την σημαία που κυματίζει πάνω από την ελληνική Θράκη…..

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από το τουρνουά ποδοσφαίρου  EUROPEADA 2012 που οργάνωσε το FUEN (Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Μειονοτήτων. Η ομάδα που βλέπετε είναι των Τούρκων Δυτικής Θράκης, ομάδα που προφανώς οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης. Την φωτογραφία την πήραμε από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αυτής. Στο κέντρο βλέπετε και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας αυτής τον κύριο Χαλίτ Χαμπίμπογλου. Για δείτε λοιπόν και τα χρώματα της ομάδας αυτής και συγκρίνετε τα με τις παραπάνω εικόνες…Τυχαίο ;

Previous Article

Ο ΓΚΙΟΥΛ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ¨ΥΠΟΥΛΗ¨ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ XAKKAΡΙ

Next Article

Ακόμη και ο ιδρυτής της Teşkilat-ı Mahsusa είχε ζητήσει αμνηστία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *