Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ASELSAN

0 σχόλια Share:

Εφ. Νέτγκαζέτε 22-6-2011

Η εταιρία ASELSAN θα αναπτύξει πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα χαμηλού και μέσου βέλους τροχιάς.

Με βάση την ανακοίνωση της ASELSAN , υπογράφηκε ανάμεσα στην Διέυθυνση Αμυντικών Βιομηχανία και στην ASELSAN συμφωνία για ανάπτυξη εθνικού πυραυλικού αντιαεροπορικού συστήματος χαμηλού και μέσου βέλους τροχιάς.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Αμυντικών βιομηχανιών ο υφυπουργός Μουράτ Μπαγιάρ και εκ μέρους της ASELSAN ο πρόεδρος του Δ. Σ. Χασάν Μεμίσογλου και ο Γενικός Διευθυντής Τζενγκίζ Εργκενεμάν υπέγραψαν συμφωνία αξίας για το μεν χαμηλού βέλους τροχιάς 287.371.118 λίρες συν 193.059.102 ευρώ, ενώ για το μέσου βέλους τροχιάς 250.720.295 λίρες συν 132.113.714 ευρώ.

Τα ραντάρ για το σύστημα αυτό, τα συστήματα βολής, τα συστήματα διοίκησης, επικοινωνιών καθώς και οι επίγειοι σταθμοί θα αναπτυχθούνε εξ ολοκλήρου από την ASELSAN. Στο σχέδιο θα μετάσχει και η εταιρία ROKETSAN ως κύριος ανάδοχος για την κατασκευή των πυραύλων. Τα λινκ και τα σκάνερ των πυραύλων θα αναπτυχθούνε επίσης από την εταιρία ASELSAN.

…………..

H εταιρία ASELSAN άρχισε πριν 20 χρόνια με την συμπαραγωγή των πυραύλων Στίνγκερ, αργότερα συνέχισε με το πρόγραμμα KMS σχετικά με τους Στίνγκερ, και συνέχισε τα επόμενα χρόνια με το αντιαεροπορικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και συστήματος διοίκησης (HERİKKS) και με το ραντάρ αεράμυνας KALKAN.

………………….

Σχόλιο : Κι ¨εμείς¨ την ίδια ώρα  μιλάμε για ¨μέρισμα ειρήνης¨ από την μείωση των εξοπλισμών και άλλα πράσινα άλογα…. 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Article

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Next Article

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *