Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκοι χωρικοί στα ελληνοτουρκικά σύνορα : ¨Ακόμη και ο ένδοξος κυματισμός της σημαίας μας, τρομάζει την Ελλάδα¨….

0 σχόλια Share:

Χωρικοί από το Κεμάλκιοϊ, που είναι ένα από τα συνοριακά χωριά της Ανδριανούπολης κοντά στην Ελλάδα, μπροστά στην μύτη της Ελλάδας, έστησαν μια μεγάλη τουρκική σημαία, ενώ έκαναν δηλώσεις-χαστούκι προς την Ελλάδα. Κόσμος του χωριού κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στον λόφο ¨του αετού¨ και δήλωσαν πως ¨Για χάρη της πατρίδας και του έθνους, είμαστε έτοιμοι με χαρά να δώσουμε την ζωή μας¨.

Χωρικοί του συνοριακού χωριού Κεμάλκιοϊ, πιστεύοντας πως με το να κάνουν να κυματίσει η ένδοξη τουρκική σημαία θα δώσουν την πιο καλή απάντηση στις παράλογες δηλώσεις της Ελλάδας, έζησαν την χαρά να στήσουν μια μεγάλη τουρκική σημαία στον λόφο ¨του αετού¨, που διακρίνεται εύκολα από την Ελλάδα.

¨ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ¨

Ο Ιζζέτ Κουζουτζού-κοινοτάρχης του χωριού, δήλωσε: ¨Όλοι ξέρουν την δύναμη του Τούρκου. Κανείς να μην ξεχνά πως το χρώμα της ένδοξης σημαίας μας, είναι από το αίμα των μαρτύρων, εδώ η περιοχή πάρθηκε με το αίμα των μαρτύρων μας και μόνο αν γίνουμε μάρτυρες εμείς θα δοθεί.  Κανείς να μην το υποστηρίξει αυτό. Όλοι ξέρουν την δύναμη του Τούρκου.¨

¨ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ¨

Ο Τσετίν Οζγκιούν που είναι ένας από τους συμβούλους της κοινότητας, ανέφερε πως και μόνο οι εγγεγραμμένοι κυνηγοί της Αδριανούπολης, αρκούν για την Ελλάδα και πρόσθεσε πως ¨Ακόμη και ο εδώ ένδοξος κυματισμός της σημαίας μας, τρομάζει την Ελλάδα¨.

¨ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ¨

Ο Ερντάν Ασλάν-επίσης σύμβουλος της κοινότητας του χωριού, ανέφερε πως αισθάνονται τιμή και χαρά που έστησαν την τουρκική σημαία και πρόσθεσε πως ¨Η Ελλάδα ας φωνάζει όσο θέλει, για την πατρίδα και το έθνος, είμαστε έτοιμοι με χαρά να δώσουμε τις ζωές μας¨ .

https://www.haberler.com/koyluler-yunanistan-in-burnunun-dibine-dev-turk-13493125-haberi/

10/8/2020

 

Previous Article

Βίντεο από την αναχώρηση του ερευνητικού πλοίου Ορούτς Ρέις

Next Article

Προς την ελληνική υφαλοκρηπίδα πλέει το Ορούτς Ρέις…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *