Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βραβεία από τα χέρια αυτού που χαρακτήρισε ¨εχθρούς¨ τους Έλληνες…

0 σχόλια Share:

Κείμενο ειδικού συνεργάτη   4/3/2020

Διαβάσαμε πως ο δημαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν εν όψει λέει,  της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα τιμήσει “για την πολυετή προσφορά τους στην Παιδεία και στην Εκπαίδευση του τόπου μας”, όπως αναφέρει στη σχετική του πρόσκληση, τις:

ΚΑΖΑΚΗ Σωτηρία, Υποδιευθύντρια Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου.
ΓΚΟΥΛΙΑΜΑ-ΜΑΝΔΑΛΙΔΟΥ Αλεξάνδρα, Φιλόλογο.
ΜΠΑΡΓΚΑΝ Γκιουλιζάρ, Διευθύντρια Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κοπτερού.
ΚΟΣΜΙΔΟΥ Μαριγούλα, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ Ζωή, Αντιπρύτανης ΔΠΘ.

Το να παραλαμβάνει μια γυναίκα της εκπαίδευσης, που είναι ταγμένη στην πνευματική εξύψωση των Ελληνοπαίδων ένα βραβείο, από έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε στην Τουρκία αυτή τη χρονική στιγμή του υβριδικού πολέμου και φωτογραφήθηκε περήφανος μαζί με την σημαία της Ανεξάρτητης Οθωμανικής Θράκης,  στηρίζοντας χωρίς επιφυλάξεις τις πολιτικές του τουρκικού καθεστώτος, περνάει ένα μήνυμα ενάντιο στο Ελληνικό πνεύμα άμυνας που κυριαρχεί οριζόντια σε όλη τη Θράκη αλλά και στην Ελλάδα.

Όσες κυρίες της εκπαίδευσης δεχτείτε να παραλάβετε βραβείο απο τα χέρια του κ. Οντέρ δεν δέχεστε τιμή μόνο από τον Δήμαρχο Ιάσμου, αλλά και από τον άνθρωπο Οντέρ Μουμίν που μίλησε στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης ’’Τούρκων’’ Δυτικής Θράκης», (ΒΤΤDD), δηλαδή της πλέον ελληνοφοβικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται σήμερα στην Τουρκία. Συγκεκριμένα παίρνετε βραβείο από αυτόν που χαρακτήρισε ¨εχθρούς¨ τους Έλληνες.

Κυρίες μου, προσέξτε τις ενέργειές σας καθότι οι καιροί πλέον δεν συγχωρούν, είμαστε σε κλιμακούμενο πόλεμο με το τουρκικό καθεστώς αλλά και τους κρυφούς ή φανερούς υποστηρικτές της. Κάθε μας πράξη αντηχεί στο μέλλον, σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

Μην δεχτείτε την βράβευση.

Άλλωστε εσείς δεν έχετε να προσμένετε αντιδημαρχίες….

 

Previous Article

Πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης ;

Next Article

Ερντογάν: “Συνδέσαμε απευθείας την Αθήνα με την Ιντλίμπ ” !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *