Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης ;

0 σχόλια Share:

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Συνάδελφοι Έφεδροι Αξιωματικοί ,Υπαξιωματικοί και Οπλίτες ,Ελληνίδες,λαμβάνω μηνύματα και δέχομαι τηλεφωνήματα από πολλούς ,από Ελλάδα και εξωτερικό,ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω που μου αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να υπερασπίσουν την Πατρίδα τους , να μου ζητούν να έρθουν μαζί μας όπου κι αν πάμε,σίγουρα όλο αυτό είναι τουλάχιστον συγκινητικό και ελπιδοφόρο , μια ακόμη απόδειξη πως αν χρειαστεί ο Έλληνας θα σπεύσει να κάνει το καθήκον του.
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι ,ΜΟΝΟ ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να οργανώσει και να κινητοποιήσει άτομα ή ομάδες στα πλαίσια των επιστρατευτικών σχεδίων του.Όλα τα άλλα που διαβάζεται παρ ότι πραγματικά μας κάνουν όλους να χαμογελάμε από την ανταπόκριση του κόσμου είναι απλά λόγια του αέρα και κάποια από αυτά κινούνται στα όρια της ”παπάντζας” και της ”ασοβαρότητας”.

Ας δούμε όμως τα πράγματα σοβαρά, για να σταθούμε εμπρός στον εχθρό,τον οποιοδήποτε εχθρό δεν φτάνει μόνο να το θέλουμε ,πρέπει και να μπορούμε αλλιώς θα είναι απλά μια άσκοπη θυσία ,δεν φτάνει μόνο να πολεμήσουμε για την Πατρίδα ,πρέπει και να νικήσουμε,είναι υποχρέωση μας απέναντι στους προγόνους και τα παιδιά μας.
Ας αναρωτηθούμε πόσοι από εμάς θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης και πόσο μάλλον να οδηγήσουμε κι άλλους σ αυτήν.
Ας προετοιμαστούμε λοιπόν , είναι το μόνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε.
Σε ένα μήνα από σήμερα στα βουνά της Κεντρικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί η Πανελλήνια Άσκηση Εφέδρων ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ,έλα μαζί μας ,στάσου δίπλα μας,έλα να μάθεις τι πρέπει να κάνεις και να ξέρεις για να τα καταφέρεις.
Έλα μαζί μας για να στείλουμε ένα ακόμη μήνυμα,2500 χρόνια μετά την μάχη των Θερμοπυλών έλα να επαναλάβουμε μαζί ένα ”Μολών Λαβέ”

 

Previous Article

Ερντογάν: Στην Ελλάδα δίνουν λεφτά και στήριξη, σε εμάς όχι”

Next Article

Βραβεία από τα χέρια αυτού που χαρακτήρισε ¨εχθρούς¨ τους Έλληνες…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *