Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

0 σχόλια Share:

Κείμενο του Ιστολόγιου 4-6-2012

¨Ψαρέψαμε¨ τελευταία μερικές  ωραίες φωτογραφίες στο δίκτυο. Ρίξτε μια ματιά.

Από πρόσφατη τουρκοεκδήλωση στον νομό Ροδόπης. Από δεξιά : πρόεδρος της άτυπης ¨Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης¨ και δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ, πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και δήμαρχος Αρριανών-Ροδόπης Ιμπραήμ Σερίφ.

Tο άτομο που βλέπετε πρώτο από δεξιά λέγεται Οζκάν Χουσείν, κατάγεται από την Ροδόπη, μένει στην Τουρκία και είναι πρόεδρος ενός συλλόγου ονόματι BATTAM (Κέντρο Ερευνών Τούρκων Δυτικής Θράκης). Πρόκειται για ότι πιο αλυτρωτικό και ανθελληνικό μόρφωμα παρόμοιας μορφής. Στην φωτογραφία είναι σε εκδήλωση στην Γερμανία, στα πλαίσια της οποίας βράβευσαν και τον τότε (2010) αστέρα του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη . Βρήκαμε λοιπόν μια πιο προσωπική του φωτογραφία και την δημοσιεύουμε. Νομίζουμε πως του …πάει περισσότερο…

 

 

Από Αριστερά :

1-  Αλή Αγίασμαλί, καταγόμενος από το χωριό Αγίασμα της Ροδόπης, μόνιμος κάτοικος Προύσσας, πρωτεργάτης συλλόγων Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Γερμανία όπου εργάστηκε. Εκτός από την τουρκική, αγαπημένη του σημαία είναι και η της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. Ο γιός του αυτήν (2012) την εποχή υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού στρατού.

2- Ο γνωστός Οζκάν Χουσείν που περιγράψαμε παραπάνω…

3-Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης στις εκλογές του 2009 Κοτζά Μουμίν Ριτβάν…

 

 

Από εκδήλωση στην Προύσα . Από αριστερά :

1- Μπιλάλ Μπουντούρ και Τζεγκίζ Ομέρ της εφημερίδα Μιλλέτ-Ξάνθης

2- Τζεμίλ Καμπζά, δημοσιογράφος της Γκιουντέμ -Κομοτηνής και πρόεδρος της ΜΚΟ ΠΕΚΕΜ (διαχειρίστρια εκ. ευρώ με φιλοδοξία να αποτελέσει τον κλάδο εκπαίδευσης του τουρκικού κράτους στην Ελληνική Θράκη).

3- Ο γνωστός  ¨φιλέλληνας¨   Αλή Αγίαζμαλι….

Φωτογραφία από τζαμί στον Εχίνο της Ξάνθης.

Previous Article

ΕΓΕΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ : ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ(!) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡ

Next Article

10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut elit. suscipit venenatis, consequat. Sed Curabitur