Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 σχόλια Share:

4-4-2013 Επίσκεψη του πολιτευτή Μπουρχάν Μπαράν στον πρόξενο

4-4-2013 Επίσκεψη στο προξενείο της προέδρου Νουρί Οζλέμ και του Σουλεϊμάν Μουσταφά, του νεοιδρυθέντος στην Κομοτηνή συλλόγου Ισλαμικών Ερευνών.

 

 

Πρόξενος, υποπρόξενοι και προσωπικό του προξενείου.

 

5-4-2013    Ανάρτηση του Τζεγκίζ Ομέρ στο FB, με το εξής σχόλιο : ¨Ανεξάρτητοι Γάλλοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν την εφημερίδα Μιλλέτ και τον  σύλλογο  Τσινάρ. Στην συνέντευξη που έκαναν μαζί μας τους περιγράψαμε τα θέματα μας. Εξεπλάγησαν από αυτά που άκουσαν και θαύμασαν τις αδικίες που η χώρα μέλος της Ε.Ε.κάνει σε βάρος της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Δεν πίστευαν τις πιέσεις που άκουσαν σε βάρος του μειονοτικού τύπου¨.

Τι ωραία δουλειά που κάνει ο Τζεγκίζ ! Άλλοι σπάνε την μέση τους στα χωράφια, άλλοι δουλεύουν σε δύσκολες δουλειές σε ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες στην Γερμανία, και ο Τζεγκίζ….χλίδα !! Γραφεία ρετιρέ στο κεντρικότερο σημείο της Ξάνθης, ταξίδια στο εξωτερικό, συναντήσεις με ανώτατους Τούρκους αξιωματούχους, εκ μέρους του παροχή υποτροφιών (!!!)  για σπουδές στην Τουρκία, και φυσικά ….πολλά λεφτά.

5-4-2013  Πρόξενος, υποπρόξενος, δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, Τζεγκίζ Ομέρ, κ. α. στον Εχίνο. 

 

5-4-2013  Προσευχή Παρασκευής του πρόξενου στο χωριό Θέρμη. Όλοι της προηγούμενης φωτογραφίας είναι και σε αυτήν. Στα γόνατα σε πρώτο πλάνο ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Τσετίν Μάντατζη.

 

29-3-2013

Τουίτερ του πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ : ¨Βρισκόμαστε σε γεύμα μαζί με τον πολύτιμο αδερφό μου υπουργό Υγείας της T.C. Μεχμέτ Μουεζίνογλου και τον εκλεγμένο μουφτή μου.  

Ψευδομουφτής Μέτε με δύο υπαλλήλους του.Αλήθεια ΙΚΑ πληρώνει ;

 

Πρόσφατη συνάντηση των Ιλχάν Αχμετ, Δαμιανού και Μαρίας Ρεπούση με τον πρόεδρο του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν. Στην συνάντηση μάθαμε πως ο Ντερντιμάν ευχαρίστησε την Ρεπούση για τις προσπάθειες που κάνει για την μειονοτική εκπαίδευση.

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB

Next Article

TA ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ¨ΑΔΕΡΦΩΝ¨ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *