Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Με ποιο τρόπο μοιράζει βοήθεια στην Ροδόπη η τουρκική κρατική υπηρεσία του Ερέν ;

0 σχόλια Share:

Κείμενα του ιστολογίου 14/5/2020

Ο Αμπντουλάχ Ερεν είναι ο διοικητής της Διεύθυνσης Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων της Τουρκίας Τον Οκτώβριο του 2019 δήλωσε πως “Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της δυτικής Θράκης είμαστε εμείς οι Τούρκοι”. Δύο μήνες αργότερα και αφού δεν του είχε απαγορευτεί φυσικά η είσοδος στη χώρα μας, ήρθε στη Θράκη και σε εκδήλωση είχε δηλώσει τα εξής : Τιμούμε τον Μωάμεθ τον Πορθητή που μόχθησε για να γίνουν αυτά τα εδάφη η πατρίδα μας.τιμούμε τον κατακτητή του Κοσόβου σουλτάνο Μουράτ τον πρώτον τον Σαρρι Σαλτουκ και τον Γαζή Εβρενός Μπέη….. Εγώ από τη θέση που βρίσκομαι δίνω μεγάλη σημασία στη δυτική Θράκη……Σας υπόσχομαι και προσωπικά αλλά και εξ ονόματος της υπηρεσίας μου πώς θα πράξουμε ότι μπορούμε το επόμενο διάστημα για τη Δυτική Θράκη…. “.

Χτες λοιπόν ένας συμπολίτης μας από την περιοχή του γιακά της Ροδόπης έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής στο facebook :”Αμπντουλάχ Ερεν αδερφέ μου ως Τούρκος της Δυτικής Θράκης, δεν ξέρω αν πήγαν σε άλλες περιοχές, αλλά ευχαριστούμε πολύ-πολύ για τα πακέτα βοήθειας που έστειλες στον τουρκικό μειονοτικό λαό στα χωριά του γιακά για το Ραμαζάνι…..”

Ποιος είναι ο φορέας διαμέσου του οποίου διανέμονται στη Ροδόπη τα πακέτα βοήθειας αυτής της τουρκικής κρατικής υπηρεσίας ;

Ποιοί είναι οι υπεργολάβοι του Ερέν στην Θράκη ;

Previous Article

Βίντεο και φωτογραφίες από τις παράνομες οικοδομικές εργασίες μιας ΜΚΟ στη Μόρια

Next Article

Κομοτηνή, η ματαιωμένη επέτειος

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *