Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  6/10/2014

muslimoso_ic

Γνωστή η ανεπάρκεια κάποιων να μην αντιλαμβάνονται το ποιόν του  Ερντογάν. Κάποιοι μάλιστα είχαν φτάσει πιστεύοντας τα λόγια του να τον εκθειάζουν λέγοντας πως ¨τουλάχιστον αυτός μιλά για Θεό. Ενώ οι δικοί μας…¨.

Σας παραθέτουμε λοιπόν μια ακόμη μετάφραση για να αντιληφθεί και ο πλέον ανίδεος το πόσο πρόστυχος είναι ο ρόλος της Τουρκίας και του Ερντογάν του ιδίου φυσικά, στην κρίση της Μέσης Ανατολής. Ο Σαλίχ Μουσλίμ είναι ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας που αυτές τις μέρες πολιορκούνται από τους κατσαπλιάδες ισλαμιστές που υποστηρίζει η Τουρκία. Παλιότερα είχε στιγματίσει τον ρόλο της Τουρκίας στη δημιουργία αυτής της τερατογέννεσης που λέγεται ΙΚΙΛ, αλλά τώρα με τις οβίδες των κατσαπλιάδων να πέφτουν μέσα στο Κομπάνι, πήγε στην Τουρκία μήπως μπορέσει και περισώσει τίποτε. Ευρισκόμενος βέβαια σε εμφανή θέση αδυναμίας. Δείτε τι γράφει η ιστοσελίδα της εφημερίδας SOL :

“”Τι ζήτησε το ΑΚΡ από τον Σαλίχ Μουσλίμ ;

 Ο Σαλίχ Μουσλίμ του Δημοκρατικού Κόμματος Ενότητας (PYD), ήρθε στην Τουρκία και είχε συναντήσεις με αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών. Αναφέρεται πως η Άγκυρα του ζήτησε να ¨πάρει θέσει κατά του Άσαντ και να τεθεί υπό την αιγίδα του ÖSO¨.

 Την ώρα που διαρκεί η επίθεση της ΙΚΙΛ στο Κομπάνι, ο αναπληρωτής πρόεδρος του PYD Σαλίχ Μουσλίμ ήρθε στην Τουρκία και είχε κάποιες συναντήσεις.

 Το περιεχόμενο των συνομιλιών δεν ανακοινώθηκε, ενώ η Σεβίλ Ερκούς έγραψε στην Hürriyet Daily News ένα τμήμα των αιτημάτων που έθεσαν οι δύο πλευρές. Το άρθρο αναφέρει πως οι αρμόδιοι των υπηρεσιών πληροφοριών ζήτησαν από τον Μουσλίμ να θέσει τις Λαϊκές Μονάδες Άμυνας (YPG) υπό την αιγίδα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και επίσης να πάρει ξεκάθαρη θέση κατά του συριακού καθεστώτος.

……………

Ζητήθηκε επίσης από τον Μουσλίμ να απομακρυνθεί το PYD από το ΠΚΚ.

Ενώ ο Σαλίχ Μουσλίμ ζήτησε να μην τίθενται εμπόδια στην προμήθεια όπλων για το YPG, να μην εμποδίζονται οι Κούρδοι που θέλουν να περάσουν τα σύνορα και να πολεμήσουν στο Κομπάνι και να επιτραπεί στο ΠΚΚ να περάσει μέσω Τουρκίας όπλα στην περιοχή

Ο πρόεδρος Ερντογάν τις περασμένες μέρες, απειλώντας το PYD είχε δηλώσει πως ¨Αυτά που γίνονται σήμερα στο Κομπάνι, αύριο θα συμβούνε στο Χασέκε και στο Άφριν¨. Οι Κούρδοι της Συρίας είχαν ανακηρύξει ως καντόνια τις περιοχές Κομπάνι, Χασέκε και Άφριν.” 

 

Δηλαδή ο Κούρδος Μουσλίμ ουσιαστικά πήγε και ζητάει έλεος από τον δήμιο του την Τουρκία… Τραγικό.

Τι να πεις όμως και για τον αρχικλέφτη Ερντογάν που την ώρα που οι Κούρδοι είναι περικυκλωμένοι από τα ανθρωποειδή τσιράκια του, αυτός τους απειλεί με περαιτέρω κλιμάκωση και σε άλλες περιοχές τους. Προφανώς στα πλαίσια της πίστης του στον Αλλάχ…

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΚΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *