Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑΑΡ

0 σχόλια Share:

Ιστοσελίδα της ψευδομουφτείας Ξάνθης   18-7-2011


Πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα γιορτής το φιλανθρωπικό μπαζάαρ

Το δεύτερο φιλανθρωπικό μπαζάαρ που οργανώσαμε ως μουφτεία Ξάνθης στις 16 και 17 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα γιορτής και τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου μας. Υπό την προεδρία της βοηθού μουφτή Φατμά Ιμάμ οι γυναίκες θρησκευτικοί λειτουργοί οργάνωσαν φιλανθρωπικό μπαζάαρ στην αίθουσα αθλημάτων του μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Μουζαφέρ Σαλίχογλου, προς όφελος των φτωχών μαθητών. Ισχυρή ήταν η στήριξη που παρείχαν οι ιμάμηδες και οι σύζυγοι τους.

Τα εγκαίνια έγιναν στις 10.30 της 16ης Ιουλίου και παρέστησαν ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς, η γυναίκα του Εσίν Σάρνιτς, εργαζόμενοι του προξενείου, ο βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο βοηθός περιφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Νιχάτ Οσμάνογλου, ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά και το μέλος της διοίκησης Ρεμζί Σαμπάν και πολύς κόσμος.

Επίσης την εκδήλωση μας στήριξαν και μουσαφίρηδες μας που ήρθαν από την Τουρκία. Με ευχαρίστηση είδαμε ότι δίπλα στους μουσουλμάνους μετείχαν και χριστιανοί φίλοι μας.

Ο ενάρετος μουφτής μας έκανε μια ομιλία σχετικά με την σημασία της εκδήλωσης και χαιρετίζοντας τον κόσμο τον ευχαρίστησε για την συμμετοχή του. Αργότερα έκαναν από μια ομιλία ο κύριος βουλευτής και ο κύριος πρόξενος μας, και συνεχάρησαν τον κύριο μουφτή και όλους όσους εργάστηκαν για αυτήν την εκδήλωση.

Το μπαζάαρ οργανώθηκε μετά από τις ανακοινώσεις που είχαν προηγηθεί και αποτελούνταν από ρούχα, φαγητά και είδη σπιτιού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδείχτηκε για τα φαγητά από το μαγκάλι. Ως μουφτεία ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν υλικά ή ηθικά την εκδήλωση.

 

Previous Article

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΑΖΑΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *