Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ιστοσελίδα του Ερντογάν για την ¨δήθεν¨ (όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι) Αρμενική Γενοκτονία…..

No Comments Share:

Στον αέρα η ιστοσελίδα 1915.gov.tr

Η Προεδρία της Δημοκρατίας σχημάτισε μια ιστοσελίδα σχετικά με τους ισχυρισμούς ενάντια στην χώρα μας περί δήθεν Αρμενικής γενοκτονίας. Η ιστοσελίδα 19115.gov.tr είναι στα αγγλικά, περιέχει ιστορικές πληροφορίες και δεδομένα και θα απαντά στις συκοφαντίες περί γενοκτονιών.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Στην πρώτη σελίδα της αγγλόφωνης ιστοσελίδας  εμπεριέχεται και η εξής δήλωση του ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν : ¨Όπως δεν είναι αποδεκτό η πρόκληση έχθρας στον σημερινό κόσμο από την ιστορία, αλλά και η παραγωγή νέων καβγάδων, έτσι και δεν είναι καθόλου επωφελές για το χτίσιμο του μέλλοντος μας¨.Στην σελίδα εμπεριέχονται νόμιμες πολιτικές και επιστημονικές πηγές, η επιστολή του ΠτΔ Ερντογάν προς τον πρώην Πρόεδρο της Αρμενίας Ρόμπερτ Κοτσαριάν, τα μηνύματα του σχετικά με την δήθεν γενοκτονία και οι δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τα γεγονότα του 1915.

ΜΙΑ-ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΝΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Η ιστοσελίδα επίσης παραθέτει με έγγραφα τις επιθέσεις που έγιναν στις δεκαετίες του 80 και του 90 από Αρμένιους τρομοκράτες. Παρατίθενται αποκόμματα εφημερίδων που περιγράφουν τους 31 Τούρκους διπλωμάτες και τα μέλη των οικογενειών τους που δολοφονήθηκαν από τον ASALA.Στην ιστοσελίδα δίνονται απαντήσεις στα πιο κοινά ερωτήματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ
Ο Φαχρεττιν Αλτούν-Διευθυντής Επικοινωνίας της Προεδρίας συνόψισε ως εξής τον σκοπό της ιστοσελίδας: ¨ Η ιστοσελίδα αυτή θέτοντας στο κέντρο τις ιστορικές πληροφορίες και δεδομένα, δίνει απαντήσεις στην συκοφαντία περί Αρμενικής γενοκτονίας που σε κάθε ευκαιρία προβάλλουν ενώπιον μας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στις θέσεις μας, ώστε το θέμα αυτό να μην χρησιμοποιείται ως ¨κλομπ¨ στο πεδίο της πολιτικής, να μην πολιτικοποιείται η ιστορία, αλλά και για την αποκάλυψη της πραγματικής ιστορικής γνώσης¨.

https://www.yenisafak.com/gundem/1915govtr-yayinda-3517352

9/12/2019

Σχ: Όποια ελληνική κυβέρνηση θέλει να είναι σοβαρή για την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας, το πρώτο που πρέπει να κάνει, είναι μια επίσημη ιστοσελίδα που να παραθέτει τα επιχειρήματα μας και τις επιδιώξεις μας.

Καλή φυσικά η παρουσία του πρωθυπουργού στο συνέδριο για την Ποντιακή Γενοκτονία.

Μακάρι να έχει και συνέχεια όμως σε πράξεις…

Previous Article

Πέφτουμε από τα σύννεφα…

Next Article

¨Υποχρεωμένος¨ να βρίσκεται στην γραμμή του τουρκικού προξενείου ο ¨ριζοσπάστης αριστερός¨ βουλευτής…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *