Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

1 Comment Share:

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες από το Αρτσάχ που φιλοξενούνται στις δομές της Αγίας Έδρας του Ετσμιατζίν στην Αρμενία.

350 οικογένειες γυναίκες, παιδιά ηλικιωμένοι μας έχουν ανάγκη.

Γνωρίζουμε πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας. Σημασία δεν έχει το ποσό της κατάθεσης την ίδια αξία έχει το 1€ όσο και τα 100€.

Είναι οι άνθρωποι μας, οι συμπατριώτες μας, οι συνάνθρωποι μας, που κάψανε τα σπίτια τους, ξεθάψαν τα οστά των νεκρών τους και τα πήραν μαζί τους, χάσανε σε έναν πόλεμο που δεν θελήσανε παιδιά, αδέλφια, πατεράδες και ακόμα αναζητούν τους αιχμαλώτους αγνούμενους τους..

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας με ότι μπορεί ο καθένας.

Ενδεικτικά μια οικογένεια 2-4 μελών για να καλύψει τις βασικές ανάγκες της κατά τη διάρκεια ενός μηνός χρειάζεται 173€
συμπεριλαμβανομένου του κόστους διαμονής, φαγητού, ρούχων και άλλων ειδών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1€ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας μια δωρεά μέσω κατάθεσης στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στον αριθμό λογαριασμού GR1001101750000017500281427 της ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Παρακαλούμε κατά την κατάθεση σας να σημειώσετε ονοματεπώνυμο καθώς και στην αιτιολογία “Για το Αρτσάχ”

Previous Article

¨Χωρίς την Τουρκία δεν υπάρχει ασφάλεια στην Ευρώπη¨

Next Article

Ούγγρος υπουργός : ¨Η ασφάλεια της Ευρώπης σε σημαντικό βαθμό είναι στα χέρια της Τουρκίας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Οι Αρμένιοι έδιωξαν πάνω από 600.000 Αζέρους από το Καραμπάγ. Αυτοί οι 600.000 ακόμα ζουν σε άθλιες συνθήκες στα περίχωρα του Μπακού. Οι Αρμένιοι σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους σε Λατσίν, Χότζαλι, Φουζουλί, Τζεμπραΐλ, Χοτζαβέντ, Αγντάμ, Άγντερε, Χάνκεντι (οι Αρμένιοι το λένε Στεπανακέρτ), Σούσα κ.α. Η πόλη του Λατσίν (6.000 κάτοικοι), η Σούσα (15.000 κάτοικοι) και το Αγντάμ (28.000 κάτοικοι) κατοικούνταν το 1989 εξ ολοκλήρου από Αζέρους και σήμερα ελέγχονται από τον Αρμένικο Στρατό, ενώ ο μουσουλμανικός πληθυσμός διώχθηκε. Η πτώση του Αγντάμ και η κατοχή της γύρω περιοχής του προκαλούν το διωγμό περίπου 800.000 αμάχων και αυτό αποτελεί μια σημαντική καμπή του πολέμου. Σήμερα το Αγντάμ είναι μια πόλη φάντασμα, ενώ σύμφωνα με την απογραφή του 1989 είχε 28.000 κατοίκους, βιομηχανίες, σιδηρόδρομο, αμπέλια… Στην δε πόλη Χότζαλι έγινε κυριολεκτικά σφαγή και εκδίωξη των κατοίκων (Αζέρων) από τους Αρμένιους. Προτιμώ να βοηθίσω αυτούς τους πρόσφυγες και όχι τους Αρμένιους εγκληματίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *