- 7 July 2015
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
Ο υποστράτηγος Ζεκαϊ Ακσακάλλι επιθεώρησε συνοριακές μονάδες στο Κίλις
Στο Κίλις προκειμένου να επιθεωρήσει τις συνοριακές μονάδες μετέβη ο διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων που υπάγονται στο Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, υποστράτηγος Ζεκαϊ Ακσακάλλι.
Ο υποστράτηγος Ακσακάλλι και η στρατιωτική αντιπροσωπεία που τον συνόδευε επισκέφθηκαν πρώτο το στρατόπεδο Υπαξιωματικού Ζαφέρ Γιλμάζ της Διοίκησης του 2ου Συνοριακού Τάγματος και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στη μεθόριο και τα μέτρα που λήφθηκαν.
Στη συνέχεια ο διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων επισκέφθηκε το Συνοριακό Σταθμό Οντζούπιναρ, το συνοριακό φυλάκιο Οντζού και τις μονάδες στα σύνορα με τη Συρία όπου συζήτησε με τους στρατιώτες.
Έπειτα ο υποστράτηγος Ακσακάλλι επισκέφθηκε το συνοριακό φυλάκιο Αρντίτσλι και τις συνοριακές μονάδες στο σημείο μηδέν με τη Συρία όπου είχε σύντομη συνάντηση με τους διοικητές των μονάδων.
Τον Ζεκαϊ Ακσακάλλι συνόδευσε ο διοικητής της 5ης Μεραρχίας Τεθωρακισμένων στο Γκαζιάντεπ, υποστράτηγος Τζεμαλεττίν Ντογάν.
TRT 5/7/2015
