Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήλωση του φιλότουρκου καθεστώτος Σαρράζ, αναφορικά με την κοινή δήλωση των 5 ΥΠ.ΕΞ. για την τουρκική πολιτική

No Comments Share:

Αντίδραση της κυβέρνησης της Λιβύης στην κοινή δήλωση Αιγύπτου, ΗΑΕ, Ελλάδας, Κύπρου και Γαλλίας

……………

¨Η κοινή δήλωση αυτών των χωρών περιλαμβάνει ψευδείς δηλώσεις και παραβιάσεις κατά του κράτους της Λιβύης και της εθνικής της κυριαρχίας. Η κυβέρνηση της Λιβύης που είναι αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα έθνη, έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τα συμφέροντα του λαού και του κράτους της.
…..
Το μνημόνιο συμφωνίας σχετικά με τον καθορισμό των περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας που υπογράφτηκε ανάμεσα σε Τουρκία και Λιβύη όπως και τα μνημόνια συμφωνίας σχετικά με την συνεργασία στην ασφάλεια, υπογράφτηκε από κυβερνήσεις δύο κρατών που έχουν ακτές στη Μεσόγειο. Δεν αφορά τρίτες πλευρές.
Αντιμετωπίζουμε με έκπληξη το γεγονός ότι στην κοινή δήλωση μετέχουν και τα Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα τα οποία δεν έχουν ακτή στη Μεσόγειο. Γίνεται αντιληπτό ότι έχουν άλλες προθέσεις. Εν προκειμένω η παρουσία των ΗΑΕ είναι για να υποστηρίξει μια άλλη χώρα που επιτίθεται στον λαό της Λιβύης. Και οι δύο χώρες εμπλέκονται στις εσωτερικές υποθέσεις της Λιβύης.
Οι χώρες που υπέγραψαν αυτή τη δήλωση παραβλέπουν τα εγκλήματα και τις επιθέσεις εναντίον πολιτών και διπλωματικών αποστολών που διαπράχθηκαν από τις πολιτοφυλακές του Χάφταρ.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/libya-hukumetinden-misir-bae-yunanistan-gkry-ve-fransanin-ortak-aciklamasina-tepki/1837440

12/5/2020

Previous Article

Οι ¨ανεκτικοί¨ Οθωμανοί έσερναν από τα μαλλιά και ράβδιζαν τον Άγιο στους δρόμους των Σερρών…

Next Article

Koινή ανακοίνωση-καταδίκη της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο από 5 υπουργούς Εξωτερικών

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *