Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΑΠΟΒΑΣΗ¨ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΓΛΑΥΚΗ !

No Comments Share:

Η Χρυσή Αυγή έκανε ¨απόβαση¨ στο ορεινό χωριό της Ξάνθης Γλαύκη

altin gokce 1

Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής που ενίοτε προκαλούν επεισόδια με τις ρατσιστικές κινήσεις  τους, αυτή τη φορά πήγαν στο χωριό Γλαύκη του ορεινού όγκου της Ξάνθη που κατοικείται αποκλειστικά από Τούρκους και παράλληλα με την πολιτική τους προπαγάνδα έκαναν και επίδειξη δύναμης.

Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 27/4/2016 ημέρα Τετάρτη με στόχο να αυξηθεί η ένταση στην περιοχή, αλλά οι άνθρωποι της τουρκικής μειονότητας δυτική Θράκης, έδειξαν για μια ακόμη φορά πως δεν ανταποκρίνονται σε τέτοιες προβοκάτσιες.

………….

Αυτή η προβοκατόρικη και δράση που κατευθυνόταν στο να διαταράξει την γαλήνη και την ειρήνη στην περιοχή , ενώ ενόχλησε τους Τούρκους που ζούνε στην περιοχή. Επίσης όχι μόνο δεν διέφυγε της προσοχής, αλλά προκάλεσε πολλά ερωτήματα, το γεγονός ότι την ώρα που στην περιοχή συνέβαινε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, η ελληνική αστυνομία δεν είχε πάρει κανένα μέτρο.

http://birlikgazetesi.info/haberler/11568-2016-04-28-07-06-36.html

28/4/2016

Σχ : Προσέξτε και εδώ την ορολογία που χρησιμοποιεί η εφημερίδα . Μιλά περί ¨απόβασης¨. Λες και η περιοχή στην Γλαύκη είναι το κάτι ¨άλλο¨ από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Previous Article

Σουμεγιέ – Ἡ καλή ἀγωγός τῆς προσφυγοροῆς στή Θράκη

Next Article

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *