Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανός απεσταλμένος: ¨Οι Τούρκοι στρατιώτες αντιμετωπίζουν απειλή στην Ιντλίμπ¨…

No Comments Share:

Ο Τζέιμς Τζέφρι στην Άγκυρα : Οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται αντιμέτωποι με απειλή

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Συρία Τζέιμς Τζέφρι και η επιτροπή μαζί του, έφτασε στην Άγκυρα για επίσημες συνομιλίες.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Τζειμς Τζέφρι και την επιτροπή του, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Εσενμπογα στις 18:35. Σε δήλωση που έκανε σε δημοσιογράφους ανέφερε πως οι στρατιώτες της Τουρκίας που είναι σύμμαχος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ σήμερα στην Ιντλίμπ, βρίσκονται αντιμέτωποι με μία μεγάλη απειλή και πρόσθεσε πως αυτή η απειλή είναι η Ρωσία και το καθεστώς του Άσαντ.
Ο Τζέφρι εξέφρασε τα συλλυπητήρια για τους Τούρκους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στην Ιντλίμπ και πρόσθεσε πως “Ηρθαμε σήμερα στην Άγκυρα για να εξετάσουμε την κατάσταση μαζί με την τουρκική κυβέρνηση και να στηρίξουμε όσο είναι δυνατόν την Τουρκία”.
Ο Ριτς Οουτζεν-σύμβουλος του πρέσβη των ΗΠΑ στην Άγκυρα, σε δήλωση που έκανε εξ ονόματός της πρεσβείας, ανέφερε πως “Ως ΗΠΑ καταδικάζουμε τις επιθέσεις του καθεστώτος της Δαμασκού. Επιθυμούμε να παράσχουμε την μέγιστη αλληλεγγύη. Gια αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να είμαστε σε στενή επικοινωνία με τους Τούρκους συμμάχους μας”.
……..

https://tr.sputniknews.com/abd/202002111041380309-abdnin-suriye-ozel-temsilcisi-jeffrey-idlib-icin-ankarada/

11/2/2020

Previous Article

Πτώση συριακού ελικοπτέρου στην Συρία και διαπόμπευση του πτώματος – Βίντεο

Next Article

Όταν η ιδεολογία σου ισοδυναμεί με προδοσία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *