Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακόμη 3 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί στην Ιντλίμπ της Συρίας

0 σχόλια Share:

3 μάρτυρες στην Ιντλίμπ

Μάρτυρες έγιναν στην περιοχή της επιχείρησης Ανοιξιάτικη Ασπίδα στην Ιντλίμπ της Συρίας, ο δεκανέας Ραμαζαν Ναγιρ (25) και ο δεκανέας Ογουζχαν Τας (28). Επίσης μάρτυρας έγινε στην Ιντλίμπ και ο δεκανέας Σεζαι Αταμπει ο οποίος πέθανε από έμφραγμα.

H είδηση για τον μαρτυρικό θάνατο του δεκανέα Ραμαζάν Ναγίρ, δόθηκε στην μητέρα του Φαντιμέ και στον πατέρα του Χουσείν, στην συνοικία Αλίμπαμπά στο κέντρο της Σεβάστειας. Ο μάρτυρας Ναγίρ ήταν ανύπαντρος, ο μικρότερος από τα 5 αδέρφια του, ενώ στο παρελθόν είχαν πεθάνει δύο αδέρφια του.

Η είδηση για τον μαρτυρικό θάνατο του δεκανέα Ογουζχάν Τας, δόθηκε στην μητέρα του την Σελαμέτ Τας, κάτοικος της συνοικίας Γιουνούς Εμρέ του Ελμπιστάν του νομού Καχραμανμαράς. Ο δεκανέας Ογουζχάν Τας ήταν ομεγαλύτερος από τα 4 αδέρφια του, ενλώ ε΄γιονε γνωστό πως ο πατέρας του βρίσκεται στην Αττάλεια.

Ανακοινώθηκε πως ο πατέρας Τας, έλαβε την είδηση για τον θάνατο του γιού του, στην Αττάλεια όπου είχε πάει για να εργαστεί. Ο ανύπαντρος μάρτυρας Ογουζχάν τας εντάχθηκε πριν από 2 έτη στις Τ.Ε.Δ. Υπαγόταν στην 1η Ταξιαρχία Κομάντο Καισάρειας και αυτήν εποχή μετείχε στην στρατιωτική επιχείρηση Ανοιξιάτικη Ασπίδα.

……………

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/idlibde-2-asker-sehit-oldu-172828

19/3/2020

Previous Article

Ισχυρή έκρηξη με νεκρούς και τραυματίες στο τουρκοκρατούμενο Άφριν

Next Article

Βίντεο-Πάνω από όλα η υγιεινή στα τρόφιμα στην Τουρκία 😂😂😂

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *