Εμας δεν μας αφήνουν να πουλήσουμε πορτοκάλια, οι Τούρκοι αγοράζουν S-400 και οι Αμερικανοί ακόμη συσκέπτονται…

Εμας δεν μας αφήνουν να πουλήσουμε πορτοκάλια, οι Τούρκοι αγοράζουν S-400 και οι Αμερικανοί ακόμη συσκέπτονται…

Το Πεντάγωνο για δεύτερη φορά ανέβαλε την ενημέρωση σχετικά με τους S-400 της Τουρκίας

Το αμερικανικό υπουργείο Αμύνης (Πεντάγωνο) για δεύτερη φορά ανέβαλε την συνέντευξη τύπου που θα έδινε σχετικά με την μεταφορά στην Τουρκία του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.

Το Πεντάγωνο και την Παρασκευή 12 Ιουλίου είχε ανακοινώσει πως θα παρέθετε μία συνέντευξη τύπου σχετικά με την Τουρκία αλλά τελικά την ανέστειλε.

 

Σύμφωνα με την είδηση της ιστοσελίδας Breaking Defense που δημοσιεύει θέματα σχετικά με την αμυντική βιομηχανία, την πολιτική στρατηγικής Άμυνας και τεχνολογιών, η συνέντευξη τύπου που θα παρεθεταν χθες στις 17:00, η υφυπουργός-υπεύθυνη για θέματα αγορών στρατιωτικού εξοπλισμού Ελλεν Λορντ και ο υπεύθυνος αμυντικής πολιτικής Ντέιβιντ Τραχτεπεργκ, 35 λεπτά πριν από την έναρξή της, αναβλήθηκε και πάλι.

Ο δημοσιογράφος Ρaul ΜcLeary που γράφει στην Breaking Defense, έγραψε στο twitter πως “Απίστευτο. Για δεύτερη φορά το Πεντάγωνο προγραμματίζει μία ενημέρωση σχετικά με την Τουρκία και τους S-400 και 30 λεπτά αργότερα την ακυρώνει. Τα πράγματα δεν είναι καλά.”

Pentagon Türkiye S-400 bilgilendirme toplantısını ikinci kez erteledi


16/7/2019

Σχ Μια χαρά τα λέει ο χρήστης Εμμανουήλ Παπάς στο FACEBOOK :
Μας απαγόρευσαν να πουλάμε πορτοκάλια στην Ρωσία επί ποινή σοβαρότατων κυρώσεων σε όλα τα επίπεδα οι Αμερικανοί..
Oι Τούρκοι όμως μπορούν να αγοράζουν στρατηγικά συστήματα που αλλάζουν την ισορροπία δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο..και ακόμα συνεδριάζουν για να δουν τι..κυρώσεις θα τους επιβάλλουν..
Tέτοιος λαός που είμαστε τέτοιους αρχηγούς είχαμε και έχουμε.

Tags: