Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκική εφημερίδα: “Ρωσικό αεροσκάφος ήταν αυτό που βομβάρδισε το στρατιωτικό μας κομβόι¨ !

0 σχόλια Share:

Ισχυρισμός που θα κλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη : Το στρατιωτικό μας κομβόι χτυπήθηκε από ρωσικό αεροσκάφος

Αναφέρεται πως η επίθεση η οποία έγινε στις 3 Φεβρουαρίου σε  στρατιωτικό μας κομβόι, για την οποια είχε ανακοινωθεί πως έγινε από βολή πυροβολικού του συριακού καθεστώτος, στην πραγματικότητα έγινε από ένα ρώσικο αεροσκάφος. Μέλος των ΤΕΔ-πηγή της είδησης που μίλησε στην Yeniakit.com.tr σχετικά με την επίθεση με τους πέντε στρατιώτες και τρεις πολίτες μάρτυρες, υποστήριξε πώς έγινε με βόμβα που έριξε ρώσικο αεροσκάφος.
……
Η πηγή αυτή ανέφερε πως μετά από τεχνικές αναλύσεις και έρευνες, επιβεβαιώθηκε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ρωσικό αεροσκάφος.
Το μέλος των ΤΕΔ ανέφερε πως η μεγάλη ζημιά που υπέστη το όχημα στόχος αλλά και οι εγγραφές των τοποθετημένων στην περιοχή ραντάρ αυτό επιβεβαιώνουν, ότι δηλαδή η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τους Ρώσους. Αλλά επειδή δεν ήταν στρατηγικά σωστό να καταδειχθεί ο δράστης, προβλήθηκε ως δράστης το συριακό καθεστώς.
…..
Η πηγή αυτή της είδησης ανέφερε πως “Η Τουρκία φυσικά και θα ζητήσει λόγο για αυτό. Oι καθεστωτικές δυνάμεις που βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ρωσίας πλήρωσαν το τίμημα για αυτό, αλλά και ο βασικός δράστης η Ρωσία γνωρίζει πως αργά ή γρήγορα θα πληρώσει και αυτή το τίμημα“.
……

https://www.yeniakit.com.tr/haber/dunya-kamuoyunu-sarsacak-iddia-askeri-konvoyumuz-rus-ucagi-tarafindan-vuruldu-1068886.html

15/12/2020

Previous Article

Άραγε από που να είναι αυτά τα πυρομαχικά;…

Next Article

Ερντογάν : Το να κοιμόμαστε χωρίς να έχουμε εκκαθαρίσει την Συρία από το καθεστώς Άσαντ, είναι αμαρτία¨ !!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *