Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΪΛΑΛΙ ΚΑΙ MERAL GEYLANI

No Comments Share:

Με τη φυλάκιση του Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί και της συντρόφου του Meral Geylani, η Γενοκτονία συνεχίζεται και είναι και Γυναικοκτονία

Θ. Μαλκίδης

Με τη φυλάκιση του  Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί και της συντρόφου του  Meral Geylani, η Γενοκτονία συνεχίζεται και είναι και Γυναικοκτονία

Η έρευνά μας και η δραστηριότητά μας εδώ και χρόνια εντός και εκτός Ελλάδας, έχει αναδείξει το ζήτημα και της Γενοκτονίας, αλλά και της Γυναικοκτονίας και της Παιδοκτονίας.

Ιδιαίτερη θέση στη Γενοκτονία κρατά η γυναίκα και το παιδί, που αποτέλεσαν αφενός συγκεκριμένο στόχο του προμελετημένου εγκλήματος, λόγω του ειδικού τους βάρους στην κοινωνία και την οικογένεια, αφετέρου ήταν αποδέκτες όλων των επιπτώσεων της Γενοκτονίας (χηρεία, προσφυγιά, βιασμός, ορφάνια κ.ά).Έτσι μέσα στη Γενοκτονία έχουμε και μια Γυναικοκτονία και βεβαίως μία Παιδοκτονία με τη δολοφονία των παιδιών και τα χιλιάδες ορφανά.

Η γυναίκα είναι η πηγή της ζωής, κάθε δολοφονία στερούσε από τον Ελληνισμό τη βιολογική του συνέχεια.  Η εφαρμογή μιας πολιτικής μαζικής βίας ενάντια στις γυναίκες και τα παιδιά με τη βίαιη αρπαγή γυναικών και τον εγκλεισμό τους σε οικίες Τούρκων, το βίαιο εξισλαμισμό τους, τους μαζικούς βιασμούς και βίαιες εγκυμοσύνες, τη δολοφονία εγκύων γυναικών, τη βίαιη αρπαγή παιδιών, βρεφών από τις μητέρες τους, από τις οικογένειές τους και μεταφορά τους σε τουρκικές οικογένειες, αποτέλεσε και δυστυχώς αποτελεί ειδική παράμετρο του μαζικού εγκλήματος. Ενός εγκλήματος το οποίο όπως έχουμε επισημάνει, δε σταμάτησε το 1922, αλλά συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Συνεχίζεται με  τη φυλάκιση του συμπατριώτη μας Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί, με τη φυλάκιση της συντρόφου του στη ζωή και στον αγώνα Meral Geylani.

Τούτες τις ώρες ας συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την απελευθέρωσή τους και ας μιλήσουμε, σπάζοντας την σιωπή που έχει επιβληθεί. Στην ελευθερία του Γιάννη  Βασίλη και της Meral κρίνεται η ελευθερία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η ιστορία και η μνήμη.

 

Previous Article

ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !

Next Article

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ S-500

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *