Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

No Comments Share:

Πολιτικός του ΑΚΡ έχασε την ζωή του από ένοπλη επίθεση και αμέσως μετά κηρύχτηκε απαγόρευση κυκλοφορίας για 3 μέρες

mem

Ο μηχανικός και πολιτικό μέλος του ΑΚΡ Αχμέτ Μπουντάκ, πέθανε στο νοσοκομείο του Σέμντινλι όπου είχε μεταφερθεί, μετά από ένοπλη επίθεση που δέχτηκε μπροστά στο σπίτι του στο Σέμντινλι του νομού Χακκάρι. Μετά από την επίθεση , η νομαρχία κήρυξε απαγόρευση κυκλοφορίας στο χωριό Αλτινσού για τρεις μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11:00 στην συνοικία Μπεσεβλέρ. Ο Αχμέτ Μπουντάκ ο οποίος ήταν πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΡ στις εκλογές της 1/11/2015, επιστρέφοντας μαζί με τον γιό του από επισκέψεις που είχαν πάει για το Μπαϊράμι, υπέστη ένοπλη επίθεση.  Οι συγγενείς του τον μετέφεραν βαριά τραυματισμένο στο κρατικό νοσοκομείο του Σέμντινλι. Εκεί παρά τις προσπάθειες που έγιναν να τν κρατήσουν στην ζωή, τελικά πέθανε. Οι συγγενείς του από την πικρή είδηση έπαθαν νευρικό κλονισμό.

ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μετά από την επίθεση στο χωριό Αλτινσού της επαρχίας Σέμντινλι, κηρύχτηκε απαγόρευση κυκλοφορίας για τρεις μέρες. Η κήρυξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν υπάρχει στις ιστοσελίδες της νομαρχίας και της επαρχίας, αλλά ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα στο τζαμί του χωριού.

…………………
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/600085/AKP_li_siyasetci_silahli_saldirida_yasamini_yitirdi__3_gun_sokaga_cikma_yasagi_ilan_edildi.html
14/9/2016

Previous Article

ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥΡΕΝΤΙΝ ΠΑΣΑ…

Next Article

ZEΪΜΠΕΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *