Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απελαύνουν την Αμερικανίδα σύζυγο για να απαλλαγούν από τον Τούρκο ιερέα ! – Θρησκευτική ελευθερία….

No Comments Share:

Αναιτιολόγητη απόφαση απέλασης της Αμερικανίδας συζύγου του Τούρκου πάστορα : Μέσα σε 10 μέρες να φύγεις

Η Αμερικανίδα σύζυγός του Τούρκου πάστορα Λουτφί Σουμπασιγκιουλέρ θα απελαθεί. Η Αμερικανίδα πολίτης Άννα Κρόου Σουμπασιγκιουλέρ που ζει επί 10 χρόνια στην Τουρκία, της ζήτησαν σε 10 μέρες να εγκαταλείψει τη χώρα.
Ο Σουμπασιγκιουλέρ δήλωσε πως “Αν υπάρχει κάποιο έγκλημα που διαπράξαμε ας δικαστούμε”, πρόσθεσε ότι απόφαση “Προκάλεσε απερίγραπτο πόνο” και ότι ο ιδιος “Δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα του”.
Η Άννα Κρόου Σουμπασιγκιουλέρ, της οποίας η αίτηση για παράταση διαμονής απορρίφθηκε χωρίς συγκεκριμένη αιτιολογία, έχει μόνο την απόφαση απόρριψης που της κοινοποιήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών. Στο έγγραφο εκείνο ως αιτία της απόρριψης αναφέρονται “άλλοι λόγοι”.
Σύμφωνα με την είδηση από την Deutsche Welle-τουρκικά η Άννα Κρόου Σουμπασιγκιουλέρ, περιέγραψε πως σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι δεν παρατάθηκε η άδεια παραμονής της και είπε : “Τώρα είμαι πολύ λυπημένη αγαπάω πολύ την Τουρκία και τους Τούρκους. 12 χρόνια σε αυτή τη χώρα και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Εδώ είναι τα παιδιά μου οι παππούδες τους οι γονείς μας είναι εδώ. Λυπάμαι. Δεν είμαι κάποιο επικίνδυνο. Απλά φροντίζω τα παιδιά μου στο σπίτι…”

Η Άννα Κρόου Σουμπασιγκιουλέρ είναι σύζυγος του ιερέα Λουτφί Σουμπασιγκιουλέρ της εκκλησίας της πρωτεύουσας. Το ζεύγος που προσέφυγε δικαστικά ζητώντας την ακύρωση της απόφασης, διαθέτει τρία παιδιά. Την Ντεριν Μέρσι 4 μηνών, τον Νταβίντ Ντενίζ 2 ετών και την αδελφή της την Δάφνη Γκρέις 4 ετών.

Ο ιερέας Σουμπασιγκιουλέρ ζήτα τη βελτίωση της  απόφασης που διαταράσσει την οικογενειακή του ενότητα και εκφράζει ως εξής τα συναισθήματα του : “Την ώρα που ακόμη το μικρό μας μωρό βυζαίνει από το στήθος της μητέρας του για ποιο λόγο ζητάνε από αυτήν να εγκαταλείψει την Τουρκία ;  Πώς θα προστατέψω την οικογενειακή μας ακεραιότητα; Τα παιδιά μου δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς μητέρα αλλά δεν μπορούν να ζήσουν και χωρίς πατέρα. Σύμφωνα με την πίστη μας απαγορεύεται το διαζύγιο. Μήπως πιστεύουν πως “υποχρεωτικά θα φύγουν μαζί” ;  Πρέπει δηλαδή να αφήσουμε την οικογένειά μας, το σπίτι, τους συγγενείς και τη χώρα μας ; Εγώ είμαι Τούρκος πολίτης και τα τρία μου παιδιά είναι Τούρκοι πολίτες. Δεν είναι ακόμη σε ηλικία να καταλάβουν, αλλά στο μέλλον πως θα τους το οποίο εξηγήσω ;
….
Φαίνεται πως η σύζυγός μου όπως και άλλοι θρησκευτικοί λειτουργοί της κοινότητας προτεσταντών ή σύζυγοι τους, θεωρούνται απειλές για την εθνική ασφάλεια και δημόσια τάξη
Ο ιερέας Σουμπασιγκιουλέρ, ανέφερε πως με την μη παράταση της άδειες παραμονής της συζύγου του ουσιαστικά επιδιώκεται να εκδιωχθεί από τη χώρα ο ίδιος.
…..
Ενώ πρόσθεσε πως “Εμείς είμαστε άνθρωποι που προσευχόμαστε και προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας μας. Ποτέ δεν υπήρξαμε απειλή για τη δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια. Εγώ είμαι κάποιος που αγαπά πολύ την χώρα του. Ρατσιστής δεν είμαι αλλά είμαι εθνικιστής για την πατρίδα μου. Αν υπάρχει οτιδήποτε σε βάρος μου, ας με πάνε στο δικαστήριο και ας μου πουν “αυτό είναι το αδίκημα σας και αυτές είναι αποδείξεις”. Αν διαπράξαμε ένα αδίκημα, ας εκτίσουμε  φυλάκιση. Αλλά να μην υποχρεωθούμε ούτε η γυναίκα μου, ούτε εγώ να εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας”

Türk pastörün ABD’li eşine gerekçe göstermeden sınır dışı kararı: 10 gün içinde terk edin

22/6/2020

Σχ. : ¨Οχι βρε ιερέα μου, δεν χρειάζεται αν κάνετε τίποτε ! Απλά αλλάξτε θρησκεία, ουσιαστικά αυτό θέλουν, αν αλλάξετε θρησκεία, να δεις για πότε θα λυθούν κι αυτά τα διοικητικά θέματα…

Απλά και δημοκρατικά…

Previous Article

Μπόλτον : ¨Ο Ερντογάν πίστευε πως καλός Κούρδος είναι ο νεκρός Κούρδος¨…

Next Article

1.000 έτοιμα για αναχώρηση από την Χίο, αλλά η Τουρκία δεν δέχεται κανέναν (όλοι στην Αθήνα..)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *