Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ ζητά την παραίτηση προέδρου πολιτιστικού συλλόγου !

No Comments Share:

Κείμενα του ιστολογίου 2/10/2020

Ο Ηλίας Μπούκας είναι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ιάσμου και ταυτόχρονα πρόεδρος στον ιδιαίτερα δραστήριο πολιτιστικό σύλλογος Ιάσμου. Σε πρόσφατη του ανακοίνωση σχετικά με τον δήμαρχο Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής : 

¨Δήμαρχος ο οποίος δε δέχεται να συναντήσει ΠΟΤΕ τον Πρόεδρο της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου, αδιαφορώντας για το θέμα το οποίο εκείνος ζητά να τον συναντήσει.
Ο Δήμαρχος ο οποίος δεν έχει ενημερώσει ΠΟΤΕ και για τίποτα τον Πρόεδρο της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου.
Ο Δήμαρχος ο οποίος έχει υποβαθμίσει από την πρώτη στιγμή τον θεσμό του Προέδρου της μεγαλύτερης Κοινότητας και έδρας του Δήμου, για λόγους προσωπικής εμπάθειας και μόνο.
Ο Δήμαρχος ο οποίος επέλεξε με αφορμή την προσωπική του εμπάθεια προς το πρόσωπό μου να ισοπεδώσει ολόκληρη την κοινωνία του Ιάσμου ανοίγοντας πόλεμο με έναν από τους πιο σημαντικούς φορείς Πολιτισμού στη Θράκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, με αντίκτυπο κυρίως στις μικρές ηλικίες, στα παιδιά μας, από τα οποία στερεί την επαφή με πολιτιστικά δρώμενα, διότι έτσι απλά το θέλει ο Μουμίν.¨

Ο δήμαρχος απάντησε με μια ανακοίνωση χωρίς όμως να απαντά σε τίποτε από τα συγκεκριμένα παραπάνω.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο των εκατέρωθεν δηλώσεων στην διεύθυνση

Ανεβαίνουν οι τόνοι στον Ίασμο – Οξύτατη αντιπαράθεση Οντέρ Μουμίν και Ηλία Μπούκα

 

Αυτό όμως που μας έκανε αλγεινή εντύπωση είναι ότι ακολούθως με δημόσια ανακοίνωση του ο κύριος δήμαρχος ζητά την παραίτηση του κυρίου Μπούκα από τη θέση του προέδρου πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου !

Έγραψε τα εξής :

“Μετά την σημερινή προσωπική, αήθη, απρόκλητη λεκτική επίθεση προς το πρόσωπό μου, ο Μπούκας διέκοψε τις σχέσεις της δημοτικής αρχής με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου. Τονίζω για άλλη μια φορά ότι τιμώ την ιστορία και το κάθε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Έφτασε όμως η ώρα της παραίτησης του Μπούκα από τη θέση του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου”.

Κύριε Οντέρ, δήμαρχος είσαι.

Με ποιο δικαίωμα ζητάς την παραίτηση του προέδρου ενός πολιτιστικού συλλόγου ;

Τι είναι αυτό το ¨σουλτανικό φιρμάνι¨;

Εν προκειμένω δηλαδή, λόγω μια πολιτικής αντιπαράθεσης, επειδή ο δήμαρχος δεν γουστάρει τον πρόεδρο του συλλόγου,  δηλώνει πως διακόπτεται κάθε σχέση του δήμου με τον σύλλογο !

Ωραία δημοκρατική λογική !

Κύριε Οντέρ αν έχετε κάποια επιθυμητή διοίκηση για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου,  να ενημερώσετε σχετικά….

Previous Article

Πρόταση ψηφίσματος για στον πόλεμο στην Αρμενία

Next Article

I am Greek and I stand With Armenia — Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.