Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Περιμένει και συγγνώμη ο διευθυντής του κρατικού προπαγανδιστικού πρακτορείου (το ¨παράρτημα¨ της ΜΙΤ)….

No Comments Share:

Ομάδα του πρακτορείου Αnadolu πού πήγε για να μεταδώσει ειδήσεις στο νησί Καστελόριζο της Ελλάδας, κατηγορήθηκαν ως πράκτορες από μία ελληνική ρατσιστική και αντιτουρκική ιστοσελίδα και απειλήθηκαν.

Χτες ο Τεφίκ Ντουρουλ-ανταποκριτής Αθηνας του ΑΑ και ο φωτορεπόρτερ Αιχαν Μεχμέτ πέταξαν από την Ελληνική πρωτεύουσα στη Ρόδο και μετά στο νησί Καστελόριζο με πλοίο. Λίγες ώρες αφότου η ομάδα του πρακτορείου Αναντολού έφτασε για να μεταδώσει ειδήσεις στο νησί Καστελόριζο, η εδρεύουσα στην Ελλάδα αντιτουρκική και ρατσιστική ιστοσελίδα TourkikaNea.gr δημοσίευσε ένα προβοκατόρικο κείμενο.

Στον κείμενο αναφέρονται οι εξής προκλητικές φράσεις : ” Γιατί επιτρέπουμε στον Τούρκο Πολίτη πράκτορα της ΜΙΤ να πάει στο Καστελόριζο; Γιατί του επιτρέψαμε να πατήσει το πόδι του στο νησί ; Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πράξουν τα απαραίτητα”. Εντύπωση προκάλεσε ότι στην ιστοσελίδα δημοσιεύτηκε φωτοτυπία του διαβατηρίου του Ντουρουλ-ανταποκριτή των Αναντολού, κάτι που έπρεπε να βρίσκεται μόνο στα χέρια των ελληνικών αρχών. Αναμένεται ανακοίνωση από τις ελληνικές αρχές σχετικά με το πως η ρατσιστική ιστοσελίδα προμηθεύτηκε την σελίδα του διαβατηρίου του Ντουρούλ, ο οποίος δεν την κοινοποίησε πουθενά στη διάρκεια του ταξιδιού του από Αθήνα προς Καστελόριζο. Στην δημοσίευση του ρατσιστικού ΜΜΕ, κοινοποιούνται και πληροφορίες σχετικά με τη γενέτειρα του φωτορεπόρτερ Αϊχαν Μεχμέτ.

……………

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/yunanistan-in-meis-adasi-ndaki-aa-ekibine-skandal-tehdit/1961450

3/9/2020

Σχ. : Όποιοι αυτή την κρίσιμη στιγμή, που η Τουρκία μας απειλεί με εισβολή, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της, θα είναι στο “στόχαστρο” μας. Εμείς ιστοσελίδα διαθέτουμε. Ούτε όπλα έχουμε, ούτε  “μαύρα VW Transporter” να απαγάγουν τους αντιφρονούντες όπως γίνεται στην Τουρκία. Και θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες αναρτήσεις…

Προσέξτε μια λεπτομέρεια, ο Καζαντζί- διευθυντής του Αναντολού, χρησιμοποιεί την φράση ¨διοίκηση της Αθήνας¨ και όχι ¨κυβέρνηση της Αθήνας¨…

Σαν να είναι κάτι το προσωρινό που μπορεί να αλλάξει… 

Previous Article

Ανταποκριτής του ΑΑ από το Καστελόριζο: ¨Η αστυνομία μας συμβούλεψε να μην βγούμε έξω¨

Next Article

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ συγχαίρει τον Αζέρο Αλίεφ για αυτά που είπε στον Έλληνα πρέσβη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *