Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κατηγόρησε τον ¨εκλεκτό¨ της Τουρκίας και τώρα ζητά ταπεινά συγγνώμη…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   22/10/2020

Ο κ. Μπουλέντ Χατζισαλί-πρώην ιμάμης στα Βαφέικα, tον Απρίλιο του 2020 σε δημόσια συζήτηση στο facebook είχε γράψει πως ο ίδιος είχε ενημερώσει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας πώς οι δύο ψευδομουφτήδες της Τουρκίας είχαν βοηθήσει έναν διωγμένο ώς μέλος της FETO υπάλληλο του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας να διαφύγει.

Και έγραφε τότε με παράπονο πώς το αποτέλεσμα ήταν ότι έδιωξαν τον ίδιο, κατηγορώντας μάλιστα πως εκτελεστής αυτής της διαταγής του υπουργείου Εξωτερικών ήταν ο ίδιος ο Μέτε.

Πριν από μερικές μέρες λοιπόν έγραψε τα εξής στο FACEBOOK : ¨Zητώ συγνώμη από τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και ζητάω να με συγχωρήσει, διότι ανταποκρίθηκα στα παιχνίδια κάποιων και έγραψα κατευθυνόμενος από εκείνους. Έγραψα επανειλημμένα πως ο μουφτής μας βοήθησε μέλη της FETO και τον κατηγόρησα, αλλά όλα αυτά που έγραψα είναι έωλα. Για αυτό το λόγο ζητώ συγνώμη από τον μουφτή μου και μακάρι να με συγχωρέσει”.

Εν προκειμένω ο κ. Χατζισαλί, προφανώς εκπληρώνει τον όρο που του έθεσε το τουρκικό κράτος για να πάρει “άφεση αμαρτιών”, για αυτά που έγραψε. Διότι προφανώς με αυτά που είχε γράψει δεν εκτέθηκε τόσο ο Μέτε αλλά η ίδια η Τουρκία. Διότι φάνηκε καθαρά πως αυτή κάνει κουμάντο στους διορισμούς των ιμάμηδων…

Η φωτογραφία είναι από παλιότερη επίσκεψη του Χατζισαλί στο παράτημα του αλυτρωτικού συλλόγου BTTDD.

 

Previous Article

Αρνήθηκε να εξισλαμιστεί και να «προσκυνήσει», οπότε υποβλήθηκε σε φρικτά μαρτύρια…

Next Article

Εθνοφύλακες από Θράκη σε άσκηση στην Κύπρο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *