Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νευράκια Τούρκων για τις δηλώσεις Κουρτς για το μεταναστευτικό…

No Comments Share:

Ομολογία από τον ρατσιστή πρωθυπουργό της Αυστρίας στείλαμε βοήθεια στην Ελλάδα ως μήνυμα προς την Τουρκία
…..

Δήλωση σκάνδαλο από την Αυστρία, σχετικά με την μεταναστευτική κρίση που ξέσπασε στις αρχές του 2020 στη γραμμή Τουρκίας Ελλάδας. Μιλώντας στην Καθημερινή ο 33 ετών πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς προέβη σε μία θρασεία δήλωση και ομολογία.

Ο Κουρτς δήλωσε πως ” Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Τουρκία να μας εκβιάζει. δεν πρέπει να αφήσουμε την Τουρκία να χρησιμοποιεί τους μετανάστες για να εκβιάσει την ΕΕ, όπως έχει προσπάθησε επανειλημμένως. αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο στείλαμε βοήθεια στον Έβρο Τον περασμένο Μάρτιο ώστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα Να υπερασπιστεί τα σύνορά της τα οποία ταυτόχρονα αποτελούν και τα σύνορα της ΕΕ και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία”.

https://www.haberler.com/avusturya-nin-irkci-basbakanindan-itiraf-gibi-13349225-haberi/

22/6/2020

Σχ: Παραθέτουμε τμήμα των δηλώσεων Κουρτς, όπως δημοσιεύτηκαν στην Καθημερινή

– Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Τουρκία να μας εκβιάζει! Δεν πρέπει να αφήσουμε την Τουρκία να χρησιμοποιεί τους μετανάστες για να εκβιάσει την Ε.Ε., όπως έχει προσπαθήσει επανειλημμένως. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο στείλαμε βοήθεια στον Εβρο τον περασμένο Μάρτιο: ώστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να υπερασπιστεί τα σύνορά της τα οποία ταυτόχρονα αποτελούν και τα σύνορα της Ε.Ε. και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία. Είμαι πολύ χαρούμενος βλέποντας την Ε.Ε. να έχει βοηθήσει συνολικά την Ελλάδα να υπερασπιστεί να εξωτερικά σύνορα, ενώ ο FRONTEX διαδραμάτισε κομβικό ρόλο. Η απάντηση της Ε.Ε. απέναντι στην Τουρκία πρέπει πάντοτε να είναι ξεκάθαρη. Χρειάζεται να δείξουμε ενότητα όχι μόνο στο ζήτημα της μετανάστευσης αλλά και απέναντι σε αμφιλεγόμενα θέματα

…….

Η Αυστρία είναι μια «ανοικτή» και καινοτόμος χώρα, η οποία είναι σταθερά αντίθετη σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού, είναι επίσης και εξαιρετικά πολυπολιτισμική. Την ίδια στιγμή πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι η παράνομη μετανάστευση δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι θετικό. Έχουμε μεγάλο χρέος να ελέγξουμε τις ροές μεταναστών και για αυτό τον σκοπό χρειαζόμαστε ακλόνητους κανόνες. Οποιαδήποτε χώρα πρέπει να έχει την ελευθερία να αποφασίσει ποιος θα εισέλθει και ποιος θα εξέλθει από αυτή, ποιος μπορεί να εισέλθει νόμιμα και ποιος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει νόμιμα στην αγορά εργασίας.

Previous Article

HBDH : ¨4 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί και 5 τραυματίες από δράση μας¨

Next Article

¨Μόνο μια ισχυρή δύναμη μπορεί να επιβάλει στην Τουρκία την νομιμότητα¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *