Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μεγάλη η στήριξη της τουρκικής κοινωνίας στο θέμα των S-400

No Comments Share:

Δημοσκόπηση από την εταιρεία Οptimar για τους S-400 : “Το 63,9% λέει πως ακόμη και αν οι ΗΠΑ εφαρμόσουν εμπάργκο δεν πρέπει να γίνει βήμα πίσω”

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία optimal ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας ζητά από την κυβέρνηση να μην κάνει βήμα πίσω απέναντι στις κυρώσεις των ΗΠΑ για τους S-400.

Την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση δηλώνει πως θα αποβάλει την Τουρκία από το πρόγραμμα για τα πολεμικά αεροσκάφη F-35 λόγω της παραλαβής από την Ρωσία του αεροπορικού συστήματος S-400, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, αντέδρασε χαρακτηρίζοντας αυτήν την κύρωση ως “λάθος” και ζητώντας από την Ουάσιγκτον να αλλάξει γνώμη για αυτήν της την απόφαση.
…….
Το 63,2% όσων μετείχαν στη δημοσκόπηση κρίνουν ως σωστή την στάση της Τουρκίας αυτό το θέμα ενώ λάθος την θεωρούν το 10,6%. Είναι εντυπωσιακό ότι μέσα στην παρούσα πολιτική ατμόσφαιρα είναι τόσο μεγάλη υποστήριξη που παρέχεται στο θέμα των s-400.
……..
Στην ίδια έρευνα όταν οι ερωτώμενοι απάντησαν σχετικά με το ποια θέματα θεωρούν ως τα πιο σημαντικά της Τουρκίας, απάντησαν με 44,8% την οικονομία και 15,5% την ανεργία.
………

https://www.artigercek.com/haberler/optimar-dan-s-400-anketi-yuzde-63-9-abd-ambargo-uygulasa-da-geri-adim-atilmamali-dedi
18/7/2019
Previous Article

Τα σύνορα υπάρχουν μόνο αν φυλάσσονται…

Next Article

Οι μαριονέτες της Τουρκίας και τα δήθεν συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *