Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Τ.Ε.Δ.

1 Comment Share:

Τα σώματα των παιδιών μας είναι απανθρακωμένα

Μαλάτια – Ο Νουρετίν Μουχικεντζί που αναγνώρισε την κόρη του Εμπρού Μουχικαντζί ανάμεσα στους 24 αντάρτες που βρίσκονται στην ιατροδικαστική της Μαλάτιας, δήλωσε πως η κόρη του σκοτώθηκε από χημικά όπλα. Ο Μουχικαντζί δηλώνει πως στο σώμα της κόρης του δεν υπάρχει κανένα σημάδι από σφαίρες και πρόσθεσε πως ¨Τα σώματα των παιδιών μας απανθρακώθηκαν¨.

Αφού διαπιστώθηκε πως η μία από τις σωρούς των 24 ανταρτών που είναι στην ιατροδικαστική της Μαλάτιας ανήκει στην γεννημένη στο Καρς Εμπρού Μουχικαντζί, ήρθε η οικογένεια της από την Κωνσταντινούπολη και την αναγνώρισε. Ο πατέρας Νουρετίν Μουχικαντζί ανέφερε πως οι σωροί είναι σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση και ότι τα παιδιά σκοτώθηκαν από χημικά όπλα.

¨ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ¨.

Ο Μουχικαντζί τονίζει πως στο σώμα της κόρης του δεν υπάρχουν σημάδια από σφαίρες και δηλώνει : ¨ Είναι καταχωρημένο πως σε σύγκρουση με αντάρτες στις 19 Οκτωβρίου έχασαν τη ζωή τους 24 αντάρτες. Όμως τι είδους σύγκρουση ; Αυτό δεν το ξέρουμε. Διότι οι σωροί των παιδιών μας είναι απανθρακωμένες. Στο σώμα του κοριτσιού μου δεν υπάρχει κανένα σημάδι από σφαίρα. Σκοτώθηκαν από χημικά όπλα.¨

Ο πρόεδρος του συλλόγου MEYADER Χουσείν Κουγού αναφέρει πως στην κοιλάδα Καζάν υπήρξε μια μαζική σφαγή και δηλώνει : ¨ Εντοπίστηκε από τις οικογένειες πως οι 24 αντάρτες σκοτώθηκαν μαζικά με χημικά όπλα. Σε περίπτωση που οι οικογένειες κινηθούνε νομικά ως MEYADER θα σταθούμε δίπλα τους.¨

Η ΜΟΥΧΙΚΑΝΤΖΙ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΡΙΟ

Η σωρός της Μουχικαντζί θα μεταφερθεί στις 21.00 με αεροπλάνο στην Κωνσταντινούπολη. Η αντάρτισσα του HRG Μουχικαντζί θα θαφτεί αύριο στο νεκροταφείο Καγιάμπασι στο Μπασάκσεχίρ.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 29-10-2011

Σχόλιο : Προσέξτε ότι στις επιχειρήσεις των Τ.Ε.Δ. ενάντια στο ΠΚΚ σπάνια υπάρχουν τραυματίες αντάρτες. Τις περισσότερες φορές γίνεται λόγος για νεκρούς. Γιατί άραγε ; Δεν είναι λογικό οι τραυματίες να είναι περισσότεροι από τους νεκρούς ; Γιατί άραγε…. 

 

 

 

Previous Article

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. “Δεν είναι λογικό οι τραυματίες να είναι περισσότεροι από τους νεκρούς ;”

    Όχι. Γιατί να είναι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *