Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H γιατρός ζητά συγγνώμη από όλους για το βίντεο… !

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολογίου. 19/3/2020

Αναρτήθηκε χθες σε πολλές ιστοσελίδες βίντεο στο οποίο μία Τουρκάλα γιατρός εκθέτει την κατάσταση που υπάρχει με τον ιό στην Τουρκία και διαψεύδει τις δηλώσεις του υπουργού για τον αριθμό των κρουσμάτων. Μετά από αυτό όπως ήταν αναμενόμενο (για την Τουρκία) η γιατρός κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση του νοσοκομείου και έστειλε σε αυτήν μία επιστολή. Μάλιστα την επιστολή αυτή το νοσοκομείο την κοινοποίησε αυτολεξεί στο Twitter. Είναι η παρακάτω :

18 Μαρτίου 2020

Προς τον αρχίατρο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Άγκυρας
Ως αποτέλεσμα της επίδρασης του COVID-19 στην χώρα μας, συνεχίζω επί μέρες και με πολύ λίγο ύπνο, να εργάζομαι στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιμπνι Σινά της Αγκυρας, για τις ετοιμασίες ενάντια στην επιδημία που προσεγγίζει, για την αναδιοργάνωση της υποδομής υγείας, για το σχέδιο δράσης και για την εκπαίδευση του προσωπικού.
Σε μία από τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού, για να εξηγήσω καλύτερα τη σοβαρότητα της κατάστασης και για να ετοιμάσω για αυτή τη δύσκολη κατάσταση αυτούς που μετείχαν στην εκπαίδευση, παρέθεσα παραδείγματα από το εξωτερικό και έκανα μία ομιλία για ένα πιθανό αρνητικό σενάριο. Στόχος μου ήταν να εκφράσω ακόμη καλύτερα  την δύσκολη περίοδο που μπορεί να βιώσουμε στο νοσοκομείο και λόγω της έλλειψης υλικών, αλλά και να διασφαλίσω πως το προσωπικό θα στηρίξει αυτή τη διαδικασία ακόμη καλύτερα. Δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει ποτέ μία δήλωση πολιτική ή με στόχο την πρόκληση αγανάκτησης  Δυστυχώς στα social media εσκεμμένα κοινοποιήθηκε μόνο ένα μικρό τμήμα της ομιλίας μου. Αν είχε γραφτεί όλη η ομιλία μου και κοινοποιούνταν, θα γινόταν αντιληπτό πως στόχος μου δεν ήταν η πρόκληση αρνητικών εντυπώσεων.
Αλλά στο σημείο αυτό, είδα πως κάποιες λάθος λέξεις που χρησιμοποίησα κατά τη διάρκεια της εσωτερικής εκπαίδευσης,  μπορούν να γίνουν αιτία, για διαμόρφωση άλλων αντιλήψεων στην κοινωνία. Λυπάμαι πολύ. Στην περαιτέρω διαδικασία θα είμαι πιο προσεκτική και ενώ θα συνεχίζω τις υπηρεσίες μου προς το νοσοκομείο, τους ασθενείς μου και την πατρίδα μου, θα επιλέγω με  μεγαλύτερη επιμέλεια τις λέξεις μου.
Καθώς έγινα αιτία για μία κοινωνική αρνητική αντίληψη, ζητώ από όλους συγνώμη.
Με σεβασμό
Ειδική Γιατρός Γκιουλε Τσινάρ”

Τι να πει η καημένη η κοπέλα ; Να έρθει σε σύγκρουση με τον πολιτικό της προϊστάμενο ; Στην Τουρκία;…

Πάλι καλά που δεν την έχουν κατηγορήσει ακόμη για τρομοκράτισσα !!!

Παρακάτω είναι οι δύο αναρτήσεις μας σχετικά με αυτό το θέμα.

Δυσοίωνες δηλώσεις από Τουρκάλα γιατρό: ¨Είμαστε στα χιλιάδες κρούσματα-ελπίζουμε να μην γίνουμε Ιταλία¨ – βίντεο

Δυσοίωνες δηλώσεις από Τουρκάλα γιατρό: ¨Είμαστε στα χιλιάδες κρούσματα-ελπίζουμε να μην γίνουμε Ιταλία¨ – βίντεο

Previous Article

Βίντεο- Χρήση υλικών της τουρκικής αστυνομίας για παραβίαση των συνόρων με την Ελλάδα

Next Article

Δωρεά στο νοσοκομείο Κομοτηνής από την ΔΕΜΠ Κομοτηνής

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *