Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Καθημερινά επιθέσεις και δολοφονίες μεταναστών, τελευταία ενός 14χρονου…

No Comments Share:

HDP: οι κυβερνητικές πολιτικές προκαλούν τους θανάτους των προσφύγων

Άγκυρα– Η Επιτροπή Μεταναστών και Προσφύγων του HDP πήρε θέση σχετικά με τις αυξανόμενες δολοφονίες προσφύγων και επιθέσεων κατά μεταναστών, και δήλωσε: «Γνωρίζουμε τους δράστες των εγκλημάτων κατά προσφύγων. Δράστης είναι η αυξανόμενη αντιπροσφυγική πολιτικού του κράτους».

Η Επιτροπή Μεταναστών και Προσφύγων του Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP) έκανε γραπτή δήλωση για την πρόσφατη αύξηση στις δολοφονίες προσφύγων και επιθέσεων κατά μεταναστών. Οι εκπρόσωποι τύπου της Επιτροπής, Γκιουλσούμ Αγάογλου και Βελή Σατσιλίκ είπαν στην δήλωση, «Ένας εκ των τεσσάρων πρόσφύγων που κυνηγήθηκαν μέσα στο ναρκοπέδιο από την χωροφυλακή θάφτηκε στο νεκροταφείο ανωνύμων. Ο 14χρονος Βαΐλ Ελ Μανσούρ, ο οποίος εργαζόταν σε ραφείο, μαχαιρώθηκε εχθές μέχρι θανάτου ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από μια ομάδα που του επιτέθηκε λεκτικά». Στην δήλωση εφίσταται η προσοχή στην αύξηση των επιθέσεων κατά προσφύγων και μεταναστών, λέγοντας, «Σχεδόν κάθε μέρα λαμβάνουμε νέα σχετικά με κάποιον πρόσφυγα ή μετανάστη που δολοφονείται ή δέχεται επίθεση. Κάθε μέρα τα δικαιώματα κάποιου πρόσφυγα προσβάλλονται, κάποιος δέχεται επίθεση, τραυματίζεται ή σκοτώνεται».

Κρατική Πολιτική

Συνεχίζοντας στην δήλωση: «οι πρόσφυγες θα έπρεπε να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα στις χώρες που ζουν. Γνωρίζουμε τους δράστες των εγκλημάτων κατά των προσφύγων. Ο δράστης είναι η συνεχώς αυξανόμενη αντιπροσφυγική πολιτική του κράτους. Για άλλη μια φορά ρωτούμε: Πόσοι ακόμα πρόσφυγες πρέπει να πεθάνουν πριν εγκαταλειφθεί αυτή η αντιπροσφυγική πολιτική; Ως Επιτροπή Μεταναστών και Προσφύγων του HDP, δηλώνουμε ότι θέλουμε να ζούμε μαζί και ότι το άσυλο είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και υπενθυμίζουμε ότι θα παρακολουθούμε τις δολοφονίες που διαπράττονται».

https://mezopotamyaajansi.com/en/components/2622092617/content/view/113315

22/10/2020

Σχ. Είναι αυτό που λέει ο Ερντογάν ¨Ανοίξαμε την αγκαλιά μας στους πρόσφυγες¨…

Previous Article

Υπογραφή μόνιμης εκεχειρίας στην Λιβύη

Next Article

Κίνηση υποστήριξης των τουρκικών προϊόντων από επιχείρηση στο Κατάρ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *