Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   21/9/2018

O κ. Χατζηοσμάν υπήρξε αντινομάρχης και για αρκετά χρόνια βουλευτής ΠΑΣΟΚ. Πάντα στην γραμμή του προξενείου, δεν παρέκκλινε ούτε εκατοστό από αυτήν. Πριν από κάποιο διάστημα υπήρξε φήμη πως θα κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Πάντως προφανώς ο άνθρωπος έχει φιλοδοξίες. Εξ ου και οι επαφές με διάφορους αξιωματούχους, αλλά και η ανάρτηση φωτογραφιών από αυτές τις συναντήσεις. Στην παραπάνω ανάρτηση ενημερώνει πως συναντήθηκε με τους ¨αδερφούς αντιδημάρχους στον δήμο Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά  και Τζιχάν Ιμάμογλου και με την πρόεδρο της Αναπτυξιακής Σιμπέλ Μουσταφάογλου¨.

 

 

Εδώ σε συναντήσεις με χριστιανούς αξιωματούχους.

 

Εδώ ο Χατζηοσμάν γράφει τα εξής :  Επισκέφτηκα στο γραφείο του τον άκρως πολύτιμο, πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και νυν Πρόεδρο της Επιτροπής ΄΄Ερευνας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον αδερφό μου κύριο Χακάν Τσαβούσογλου και του ευχήθηκα να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.

 

Η φωτογραφία αυτή είναι περσινή αλλά ενδεικτική. Ο  πρώτος εξ αριστερών είναι ο Ομέρ Γκιουζελγιαζιτζί, περισσότερο γνωστός ως ¨Ομέρ Μπαμπά¨. Αυτός για χρόνια ήταν υπεύθυνος Βαλκανίων του IRCICA. Είναι δηλαδή υφιστάμενος του Χαλίτ Ερέν και είναι αυτός που το 2011 χρηματοδότησε και την τελετή ομαδικού σουννέτ που έγινε τότε στον οικισμό Δροσερό της Ξάνθης που κατοικείται αποκλειστικά από Ρωμά. Μάλιστα λόγω της δράσης του έχει κηρυχθεί ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και δεν μπορεί να εισέλθει ( Δόξα τω Θεώ). Όπως και το αφεντικό του…

Δίπλα στον Γκιουζελγιαζιτζί είναι ο αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων.

Kαι μαζί τους ο κ. Χατζηοσμάν…

Previous Article

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Next Article

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *