Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικό υπουργείο Αμύνης: ¨Η Ελλάδα κλιμακώνει την ένταση¨…

No Comments Share:

……………

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να προστατεύουν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα της χώρας μας και της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και να αποτελούν εγγυητή της ειρήνης και της ασφάλειας στην κατεύθυνση τον συμφωνιών εγγυήσεων και συμμαχίας στην νήσο της Κύπρου.

Παρά το ότι πάντοτε δηλώνουμε πως σεβόμαστε τα σύνορα και τα δικαιώματα των γειτόνων μας, όπως και τις σχέσεις ειρήνης φιλίας, καλής γειτονίας και συνεργασίας, η Ελλάδα συνεχίζει τις δραστηριότητες που κλιμακώνουν την ένταση. Η Ελλάδα τον Οκτώβριο έκανε 42 εναέριες παραβιάσεις, 7 θαλάσσιες παραβιάσεις, παρενόχλησε 15 φορές εναέρια οχήματα μας και κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών υπήρξαν 192 επισκέψεις στρατιωτικών πλοίων σε “νησιά με αποστρατικοποιημενα στάτους”.

Η κήρυξη κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών στο βόρειο Αιγαίο, ως πεδίου ασκήσεων της Σαμοθράκης που βρίσκεται σε αποστρατικοποιημένο status, όπως και η παραβίαση των χωρικών υδάτων στα σύνορα αποτελεί σαφή ένδειξη όλων των προκλητικών προσπαθειών της Ελλάδας που κλιμακώνουν την ένταση.

……………….

Millî Savunma Bakanlığı • Gündemdeki Önemli Konulara İlişkin Haftalık Basın Bilgilendirme Videosu Hazırlandı

 Σχ. : Η πραγματικά προκλητική ενέργεια της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία είναι πως υπάρχει ! Στην ουσία αυτό ενοχλεί την Τουρκία…

Previous Article

Ο Αχμέτ είναι περήφανος για το φούτερ του !

Next Article

Χτύπημα με ρουκέτα σε καταφύγιο Τούρκων στο Β.Ιράκ- βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *